“В мене є друге дитятко”: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вразила зізнанням про своє особисте життя

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вирішила розповісти про себе більше у своєму Інстаграм-блозі і вразила публіку заявою. Блогерка заговорила про свою "другу дитину".

Катя Репяхова – концертна директорка Віктора Павліка, його дружина та підприємиця. Крім того дівчина являється блогеркою з аудиторією в Інстаграм майже 200 тисяч підписників. У своєму блозі Катя ділиться подробицями сімейного життя з Віктором Франковичем, показує свої материнські будні та інше.

Нещодавно Катя вирішила розповісти про себе більше для своїх нових підписників. Репяхова розповіла і про чоловіка, який на 29 років старший за неї і про сина, який має певні вади мовлення.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вразила зізнанням про своє особисте життя

Трохи розповім про себе і нашу сім’ю. Мене звати Катя (скоріше за все, ви про мене колись чули). Я концертний директор свого чоловіка, блогер, підприємиця. У нас з чоловіком різниця у віці 28,5 років. Ні різні плітки, ні різні думки нам не заважають щасливо жити. Нашому синочку Михасику 2,4 роки. І він поки що не розмовляє та не розуміє звернену мову в тій мірі, в якій розуміють його однолітки

, – поділилася Катя Репяхова.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вразила зізнанням про своє особисте життя

Також Катя заговорила про своє “друге дитятко”. Саме так дівчина називає свій невелички інтернет-магазин дитячого одягу.

Але в мене є і друге дитятко. Яке я назвала на честь сина. Магазин дитячих товарів. Але це не просто магазин. Це моя душа

, – зазначила Катя.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вразила зізнанням про своє особисте життя

Варто відзначити, що Катя наважилася на відкриття свого бізнесу влітку 2022-го року, вже після початку повномасштабної війни в Україні. Дівчина зізнається, що наразі інтернет-магазин не приносить їй великого доходу. Та Катя хоче розвивати бізнес і прагне зробити його успішним.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за співака на 29 років. Нещодавно закохані відсвяткували 8-му річницю стосунків. Варто відзначити, що Катя колись була коханкою Віктора Павліка. Їхні стосунки зародилися ще у 2015-му, а розлучився Павлік зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою лише у 2019-му році.

В офіційному шлюбі Павлік і Репяхова вже три роки, вони мають спільного 2-річного сина Михасика і мріють про донечку.