“Він хоче ускладнювати життя”: продюсер Полякової пояснив, чому Кондратюк відкинув переговори з Козловським

Відомий український продюсер розкрив причину, чому насправді Ігор Кондратюк відкинув пропозицію свого колишнього підопічного Козловського піти на мир

У розмові зі своїм колегою Славою Дьоміним відомий український продюсер і наставник Олі Полякової Михайло Ясинський висловився про конфлікт Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського. Знаменитість визнав, що не розуміє рішення суду, адже впевнений – на той час судочинство не розбиралось у питаннях продюсерства та порушення авторських прав. Ясинський висловив припущення, що рішення суду було про виплату певної суми та “забування конфлікту”.

Михайло Ясинський зазначив, що не розуміє обидві сторони конфлікту у цій ситуації. Так, Віталія Козловського знаменитість назвав непродуманим і занадто довірливим, а ось Ігоря Кондратюка – некоректним. Продюсер зізнався, що здивований через те, що “відкрита, романтична, молода, юна душею людина”, Козловський, почав судитись із Кондратюком, який володів і продовжує володіти не лише впливовістю в шоубізнесі, але й відзначився продуманістю та інтелектом.

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський висловився про скандал Козловського й Кондратюка
Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський висловився про скандал Козловського й Кондратюка

На думку Михайла Ясинського, аби конфлікт вирішувався в одній площині, Віталію Козловському потрібно заручитись підтримкою юриста, який може спілкуватись із Кондратюком на рівних. Крім того, Ясинський зазначив, що експродюсер Козловського міг би вже давно закрити гештальт і вирішити конфлікт зі співаком. Втім, впевнений наставник Полякової, продюсер переслідує інші цілі.

“Він хоче ускладнювати життя Віталіка. Не можна заробити з артиста, який не заробляє. Де інтерес?” – висловився Михайло Ясинський.

Скандал Козловського і Кондратюка

Нагадаємо, що співпраця зіркового дуету завершилась більш як 10 років тому. Відомий український співак Віталій Козловський розірвав контракт зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Після завершення співпраці авторські права на пісні артиста залишились у його колишнього наставника. Втім, знаменитість продовжував виконувати їх, за що Кондратюк подав на співака у суд.

Ігор Кондратюк і Віталій Козловський не можуть вирішити непорозуміння більш як 10 років
Ігор Кондратюк і Віталій Козловський не можуть вирішити непорозуміння більш як 10 років

За рішенням суду відомий український співак Козловський мусить виплатити своєму колишньому продюсеру чималу суму грошей. Останній скандал розгорівся через те, що навіть у часи повномасштабної війни виконавча комісія за рішенням суду стягує гроші з артиста.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.