Весільні фото Олега Винника і Таюне, які ви не бачили раніше: було 200 гостей, але все під суворим секретом

Особисте життя відомого українського співака Винника цікавить багатьох його фанів. Знаменитість ніколи не полюбляв розголошувати подробиці, але і приховати всього в артиста не вийшло

Відомий український музикант і співак Олег Винник ніколи не полюбляв ділитись подробицями свого особистого життя. Знаменитість волів зберігати таємничий образ вовка, але шанувальникам завжди було цікаво, що відбувається на особистому фронті артиста. Так, односельці знаменитості підтвердили те, про що його фанати здогадувались – жінкою серця зірки стала Таїсія Сватко, його однокурсниця та бек-вокалістка.

Весілля Винника і Таюне

Весілля зіркова пара відгуляла незадовго після завершення навчання в університеті. До слова, саме там знаменитості познайомились, адже навчались разом. Мешканці села Червоний Кут пригадують, що весілля відомого українського музиканта було помпезним – за всіма українськими традиціями та з двомастами гостями.

Олег Винник і його дружина Таюне вже багато років разом і виховують спільного сина

Олег Винник, відомий український музикант, пов’язав своє життя з коханою жінкою багато років тому. Знаменитість познайомився ближче з Таїсією Сватко у процесі навчання в університеті. Викладачі пригадують, що зіркова парочка завжди була разом. Пізніше чоловік наважився зробити пропозицію коханій. З юного віку Винник і Таюне залишаються нерозлучними та крокують по життю пліч-о-пліч.

Як виглядали Олег Винник і Таїсія Сватко, коли відгуляли весілля в рідному селі

Детальніше про подробиці весілля відомого українського артиста ви можете дізнатись у новому відео “Однієї хвилини”. Односельці Олега Винника радо поспілкувались із журналістами та розповіли про те, як проходило одне з найголовніших свят у житті молодят. Виявляється, про весілля популярного співака та його обраниці і досі пам’ятають всі мешканці селища.