Молода дружина Остапчука зізналась, що хоче переїхати жити ближче до його дітей: “У Канаді, Торонто”

Дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука назвала країну, в яку готова переїхати без вагань. Знаменитість зізналась, за яких умов готова туди вирушити

Відомий український шоумен і ведучий Володимир Остапчук понад рік будує стосунки з молодшою на 16 років медійницею з Києва. Зіркова пара, за чутками, які ширяться між їхніми шанувальниками, у лютому цьогоріч вже встигли офіційно оформити роман. Хай там як, але обраниця зіркового телеведучого Катерина Полтавська користується не меншою популярністю, ніж її новоспечений чоловік.

Полтавська про переїзд

Так, зірка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Катерина Полтавська постійно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими розповідями про своє життя, а також публікує цікаві світлини та відео. А от нещодавно знаменитість поговорила з фанатами про переїзд. Користувачі мережі запитали у дружини Остапчука, в яку країну вона б хотіла емігрувати. Полтавська не стала приховувати – всього таких є дві.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська висловилась про переїзд
Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська висловилась про переїзд

Катерина Полтавська одразу пояснила, що переїжджати в іншу країну, отримувати нове громадянство або посвідку про право на постійне проживання вона бажання не має. Втім, недовго пожити зірка не відмовилася б у Канаді або в Іспанії. Полтавська поділилась, що хотіла б спробувати життя у Валенсії або Торонто.

Катерина Полтавська зізналась, що хотіла б пожити в Іспанії або Канаді
Катерина Полтавська зізналась, що хотіла б пожити в Іспанії або Канаді

Нагадаємо, що саме у Канаді, у місті Торонто наразі перебувають діти відомого українського шоумена Володимира Остапчука від першого шлюбу. Так, ще до початку повномасштабної війни Олена Войченко, перша дружина ведучого, мігрувала з сином і донькою до Торонто. З 24 лютого минулого року Остапчук вже встиг декілька разів навідатись до своїх нащадків. Один із разів, ймовірно, він гостював у Канаді з молодою дружиною.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.