“Була у психолога”: півтора року стосунків з Володимиром Остапчуком не пройшли для Полтавської непоміченими

Дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука зізналась, що відвідує психотерапевта. Катерина Полтавська не приховує, що звертається по допомогу до фахівця

Відома українська блогерка та бізнесвумен Катерина Полтавська у своєму особистому Інстаграм-блозі нещодавно розповіла про моральний стан. Знаменитість визнала, що відвідує психолога, аби допомогти собі впоратись з емоційним навантаженням, з яким стикаються мільйони українців щодня. Зірка не стала приховувати, що морально їй складно, а ось її обранець Остапчук натякнув, що саме турбує його кохану.

Полтавська ходить до психолога

На особистій сторінці Катерини Полтавської в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, в якій вона зазначила, що щойно відвідала сеанс у психолога. Знаменитість жартома зазначила, що, на щастя, її фахівчиня не стежить за її блогом. Ймовірно, зірка натякала на те, що на своїй сторінці транслює те, від чого психологиня може залишитись занепокоєною.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналась, що відвідує психолога
Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналась, що відвідує психолога

Пізніше на сторінці обранця Катерини Полтавської Володимира Остапчука з’явилась інша Історія. Чоловік зазначив, що вони з дівчиною заїжджали до студії, де триває ремонт. Нагадаємо, що Полтавська планує відкрити власний салон краси, в приміщенні якої наразі роблять капітальні зміни. Остапчук зазначив, що все йде непросто, але його дружина вже прийняла той факт і заспокоїлась.

Катерина Полтавська розповіла про похід до психолога на тлі річниці стосунків із шоуменом
Катерина Полтавська розповіла про похід до психолога на тлі річниці стосунків із шоуменом

Врешті, варто зазначити, що останнім часом у житті Катерини Полтавської почались кардинальні зміни. Втім, поруч зі знаменитістю є люди, які підтримують її і допомагають у вирішенні проблем. Про це зірка часто розповідає на особистій Інстаграм-сторінці, дякуючи коханому та друзям.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.