Розкіш та блиск у скрутні часи: у яких реаліях живуть Лобода, Потап, Федишин та інші українські селебріті

Вже давно помітили, що декого з зірок українського шоу-бізнесу зовсім не засмучують події, які відбуваються в країні. Вони ніби то живуть у своїй реальності та переслідують лише власні цілі.

Нещодавно черговому і, на думку багатьох, справедливому шквалу критики були піддані деякі українські зірки естради.

Світлана Лобода

Світлана Лобода, як кажуть, “сіла у калюжу” зі своїми версіями україномовної пісні “Київ — Ніцца”. Вона презентувала аж дві її версії “Рига — Ницца” та “Актау — Ницца”. І, здавалося б, нічого поганого у цьому немає, тим більше, що основна пісня була сприйнята слухачами на ура й стала навіть хітом, якби не те що ті нові її версії співачка зробила російськомовними. Для чого це було зроблено, знаючи заздалегідь, як українці сприймуть такий демарш, залишається тільки здогадуватись.

Олексій Потапенко

В черговий раз осоромився український репер Потап. Цього разу лише лінивий не написав про те, як його помітили у Дубаї разом з російськими мажорами на приватній вечірці. Самі росіяни виклали в мережу кліп з його участю, якого після розголосу дуже швидко був видалено. Потап пояснень своєї участі давати не став. Та більшість користувачів обурено не тільки фактом гулянки репера, а тим, хто і для чого дає можливість чоловіку виїжджати за кордон та відпочивати на курортах у такі суворі для країни часи.

Ірина Федишин

Ірина Федишин днями поїхала разом з дітьми та чоловіком до Барселони. Про це співачка повідомила своїм шанувальникам, розмістивши у мережі фото. Та, якщо співачка сподівалась, що їхню радість поділять з нею її поціновувачі, то вона помилилась. В неї почали запитувати, яким чином її чоловік отримав дозвіл виїхати за кордон. На що Ірина відповіла всім хейтерам дуже різко та заявила, що сімейство виїхало збирати гроші для потреб армії й дозвіл її чоловік отримав легально.

Можливо і правда, вона випадає з цього списку?

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.