Укрзалізниця виграє. Марічка Падалко показала сервіс польської залізниці: навіть чаю просто так не купиш

Якось так сталося, що ми завжди вважали все європейське краще нашого вітчизняного. Втім обставини, що змусили наших людей вирушити на Захід, дали змогу побачити, що в нас не все так погано.

Цю думку підтвердила днями телеведуча та подорожниця Марічка Падалко. Вона нещодавно поділилася своїми враженнями від поїздки польською залізницею, порівнявши її сервіс з українським сервісом. Виявляється, що попри колись невдоволення українців залізничним сервісом, зараз ситуація можливо змінюється на краще, і український сервіс виглядає більш конкурентоспроможним.

“Діджіталізація по-польськи”

Марічка, яка є відомою своїми подорожами та репортажами, невдовзі вирушила в подорож польською залізницею, сповнена очікувань і цікавості. Однак, її враження були далекі від того, щоб бути позитивними. Телеведуча розповіла про проблеми з можливістю сплатити за послуги та чай або каву банківською карткою. Вона була здивована тим, що її попросили розрахуватися готівкою злотими або євро. Оскільки в українців, які їдуть у Польщу транзитом, такого немає, то винахідливі робітники польської залізниці відкрили картку “ПриватБанку”.

Марічка Падалко
Марічка Падалко показала сервіс польської залізниці Скриншот зі сторіз особистої сторінки М. Падалко

Ще одним фактом, який прикро вразив нашу зіркову телеведучу стало те, що люди на відміну від українців не вітаються, заходячи у вагон. Щобільше, вона здивувалася, що пасажири намагалися проїхати нахабно без квитків — зайцями.

Важко сказати, чи можна у порівнянні з польською залізницею відзначити значний прогрес в українському транспортному сервісі, чи стала наша залізниця більш комфортабельною та модернізовано, але, як бачимо, деякі моменти у сусідів тако залишають бажати кращого. Хотілося б щоб українські поїзди пропонували вищий рівень обслуговування та послуг, щоб поїздки стали комфортними та приємними як для українців, так і для поляків.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.