Оксана Марченко стане бабусею вдруге: невістка телеведучої показалася на останніх місяцях вагітності (Фото)

Невістка скандально відомої телеведучої Оксани Марченко на ім'я Катерина вагітна вдруге. Дівчина похизувалася округлим животом на останніх місяцях вагітності.

Єдиний син Оксани Марченко від першого шлюбу Богдан одружився у 2020 році. Обраницею заможного жениха стала фотографиня на ім’я Катерина. Цікаво, що на момент весілля дівчина вже була вагітною та це суворо приховувалось аж до моменту народження первістка. Через півроку після розкішного весілля сина Марченко, хлопець став батьком. Лише тоді стало зрозуміло, чого Богдан так поспішив з весіллям, адже йому на той момент було всього 23 роки. Першого онука Марченко звати Віктор. Богдан і Катерина дали ім’я своєму сину на честь вітчима хлопця – Віктора Медведчука.

Онук Оксани Марченко
Оксана Марченко з онуком

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україну Оксана Марченко з дітьми, невісткою та онуком переїхала до росії. А через пару місяців Віктор Медведчук мав змогу повернутися до своєї родини, адже українська сторона обміняла його одного на 200 українських захисників.

Що зараз відбувається зі скандальною сім’єю невідомо, адже вони не з’являються в інфопросторі. Та ось невістка Марченко Катерина, хоч і рідко, та все ж з’являється у своєму Інстаграм-блозі. Періодичністю раз у декілька місяців дівчина може опублікувати своє нове фото. Саме так стало відомо, що Катерина знову при надії, а Оксана Марченко скоро стане бабусею вдруге.

Так, невістка Марченко опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото, де вона позує з округлим животом на останніх місяцях вагітності. Дівчина ось-ось буде народжувати.

Оксана Марченко стане бабусею вдруге: невістка Медведчука показалася на останніх місяцях вагітності
Оксана Марченко стане бабусею вдруге: невістка телеведучої показалася на останніх місяцях вагітності

Варто відзначити, що ще до повномасштабної війни в Україні невістка Марченко Катерина активно вела свій Інстаграм-блог і показувала подробиці свого особистого життя. Так, дівчина регулярно хизувалася розкішним будинком, в якому проживає з чоловіком, дорогими автівками і брендовими речами та діамантами. Цікаво, що Катерина дещо старша за свого чоловіка: на момент одруження Богдану було 23 роки, а Каті вже 27.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.