Настя Каменських опинилася в колишньому стані Ірини Горової: чоловік Потап співає та обіймається з іншою

Потап урешті відкрив інтригу й показав, з ким насправді записав дует. Більшість шанувальників вже й так здогадалися, що мова йде про молоду співачку Katarina.

Репер Олексій Потапенко поступово підігрівав аудиторію, готуючи до сприйняття дуету не з Настею Каменських, а з іншою співачкою. В Інстаграмі сповіщав, що готовий до чогось нового. А ще ставив різні каверзні питання, змушуючи підписників шукати відповіді, де знаходиться рай та з ким він збирається записати дует.

Та інтриги не вийшло. Довго гадати, хто з дівчат заспіває з Потапом – Каменських, Swoiia (колишня Ассоль) чи Katarina – не довелося. Адже саме Katarina виклала у своєму ТікТоці ідентичний фрагмент відео.

Тож коли репер врешті зняв завісу таємничості, з ким заспівав насправді композицію “Рай де?”, практично ніхто не був у шоці. Звісно, дивно було дивитися, як Потап співає, обіймає та освідчується іншій дівчині, адже всі звикли бачити на цьому місці Настю Каменських.

Katarina багато в чому наслідує попередницю. Має схожий голос, манеру виконання. Та й фізичними даними практично вдалася у Настю. Продюсер подякував усім, хто високо оцінив його дует. З професіоналів лайкнув відео лише Алан Бадоєв.

Олексій сповістив, що знімання тривали протягом 2 днів. І молода артистка мужньо витримала холодні води океану. Дісталися слова подяки й благовірному Катарини Меліху за підтримку. Колись згодом Потапенко обіцяв розповісти історію створення пісні, запевнивши, що вона доволі цікава.

Від прихильників Потап отримав купу улесливих “Супер”, “Це круто”, “Класна робота!” Але знайшлися й інші думки: “З Настею було б краще”. Лунали пропозиції записати кавер з Каменських й порівняти – певно, з NK вийшло б крутіше. Дехто уїдливо поцікавився, коли буде спільна колаборація з Бузовою, а ще була пропозиція Потапу більше не співати взагалі.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!