Рок-діва Юлія Саніна розповіла про реальні стосунки з Тіною Кароль: “Важко дається дружба”

Рок-діва української естради Юлія Саніна вперше розповіла про дружбу зі співачкою Тіною Кароль. Жінка спростувала чутки про те, що вони дуже близькі подруги.

В українському шоу-бізнесі поговорюють, що співачка Тіна Кароль має дуже складний характер і мало з ким товаришує. Так, Тіна навіть не всім дає інтерв’ю і з багатьма персонами в шоу-бізнесі має натягнуті стосунки. Та є одна артистка, з якою Тіна товаришує і навіть має спільний хіт. Мова йте про солістку гурту The Hardkiss Юлію Саніну. Маючи спільний хіт “Вільна”, вони часто виступали на одній сцені, танцювали в “Танцях з зірками”, а декілька років назад Тіна і зовсім “віддала” своє суддівське крісло на “голосі країни” Юлії. Співачки з теплом відносяться один до одного та виявляється, вони далеко не найкращі подруги, як вважають багато їхніх прихильників.

Рок-діва Юлія Саніна розповіла про реальні стосунки з Тіною Кароль

Про це розповіла сама Юлія Саніна у шоу “Пекельні борошна”. Співачка зізналася, що артистам дуже важко дружити, тож вони з Тіною радше хороші знайомі, ніж подруги.

Артисткам взагалі дуже важко дається дружба.

, – заявила Саніна.

При цьому Юлія додала, що вона з особливим теплом відноситься до Кароль і вони часто списуються у мессенджерах.

Варто відзначити, що Юлія Саніна кілька років назад зробила собі татуювання з зображенням Тіни Кароль. Так, співачка “набила” на руці ілюстрацію до пісні “Вільна”, де зображена вона та Тіна і рядок з пісні.

Юлія Саніна зробила тату з зображенням Тіни кароль

До слова, про скандали Тіни Кароль з зірками української естради відомо набагато більше, ніж про її дружні стосунки з кимось. Так, із останнього, Кароль гучно поскандалила з Олею Поляковою, яка публічно назвала Тіну плакальницею. Кароль дуже образилася на Полякову і використала її слова для розкрутки своєї нової на той час пісні “Скандал”. Варто відзначити, що Полякова все ж вибачилася за сказані слова перед Тіною. Зараз співачки не тримають зла один на одного, але стосунки між собою вони не підтримують.