Злата Огнєвіч, Юлія Саніна, Джамала полюбляють заплітати кіски: кількість злічити неможливо

Дівчатка полюбляють кардинально змінювати зачіски, набуваючи зовсім іншого вигляду. Знамениті співачки в цьому плані не стали виключенням. Яких тільки пірамід не будуть на головах, аби вразити шанувальників! Нині у зірок дійшла черга до заплітання кісок.

Злата Огнєвіч

З чималою кількістю кісок і у довгій білій сукні співачка постала перед глядачами Національного відбіру на “Євробачення 2023”. Цьогоріч Злата на сцені грала відразу дві ролі – співала і була співведучою шоу. Зірка заохотила українців обирати переможця серцем.

На що у відповідь отримала від підписників зізнання:

“Боженько, яка ви красивенька! Наше сонечко, Златочко! Цьомик!”

“Златочко, ти супер! Весь час різна і, як завше, найгарніша!”

“Сам пішов воювати. Мені дуже подобається, що ти робиш для країни. Хотів би познайомитися ближче, якщо таке взагалі можливо”.

Юлія Саніна

Фронтвумен The Hardkiss цьогоріч глядачі обрали в судівську колегію нацвідбору. Тож Юлія заохотила дивитися конкурс й голосувати. До виступу зірка підготувалася ретельно – заплела величезну кількість кісок. А ще розповіла підписникам, що тепер можна буде віддавати свій голос у застосунку “Дія”.

У відповідь в Інсті прочитала таке:

“Хто вам такі круті кіски заплітає? Ніяк не можу попасти до хорошого майстра”.

“Завжди приємно бачити тебе на “Євробаченні”.

“Буду неймовірно щаслива бачити вас”.

Джамала

Переможниця “Євробачення” надійно поселилася в судівському кріслі шоу. Як і її колежанки, теж зробила зачіску з чималою кількістю кісок. Напередодні голосування Джамала поцікавилася у підписників, кого вони підтримують. У відповідь почула імена фаворитів – Джері, Круть, Творчі.

Окрім цього співачка почула від підписників таке:

“Шкода, що немає в журі Андрія Данилка. У нього хороша “чуйка”, добра інтуїція, Андрій з гумором, ближче до народу, тому знає його музичні смаки”.

“Треба щось оригінальне або етнічне, або два в одному”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.