Ведуча ТСН Лідія Таран показала, в яких умовах живе у Франції: “Розгадала секрет французького сніданку”

Попри те, що розлучилася з Андрієм Доманським, а її будинок зазнав ушкоджень від прильоту, Лідія Таран навчилася радіти зовсім простим речам. Ведуча показала своє життя у Франції.

Лідія Таран з початком повномасштабної агресії перебралася жити до Франції разом із донькою Василиною. Вже там, на чужині, дівчинка зустріла повноліття, відзначивши 16 років життя. Дорослішаючи, вона все більше стає схожою на свого тата Андрія Доманського.

За кордоном 46-річній Лідії та її дитині довелося прилаштовуватися до нових умов – навчання французькою. Так-так, і мама, і доня взялися гризти граніт науки, причому доволі вдало.

Лідія Таран розповіла про французьке життя

Підводитися українкам доводиться зовсім рано, щоб устигнути на потяг до Парижа. Натомість Лідія абсолютно не виглядає втомленою. З задоволенням п’є каву з молоком на сніданок та закушує круасаном.

З далеких берегів Сени Таран послала привіт українкам, наголосивши, що відмовляти собі в калорійному сніданку не слід. Просто перед прийманням смачної їжі треба проковтнути вітамінку.

Далі Лідія поспішає до університету. Що від неї вимагають французькі професори, українка не завжди розуміє. Та навіть студенти-французи іноді не можуть втямити суть завдання.

Лідія Таран розповіла про французьке життя

Тож і трапляються казуси. Наприклад, наша студентка виконала роботу письмово й надіслала на е-мейл, а коли зайшла в аудиторію, втямила, що всі роблять усні презентації. Або отримала завдання зробити афішу. Що розуміється під цим, бідолашна Лідія так і не втямила.

От і доводиться Таран розриватися на шматки – навчатися в університеті, робити репортажі з Франції для ТСН, а ще бути мамою дівчини-підлітка, яка відвідує відразу дві школи.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.