Оля Полякова назвала діагноз доньки Маші, через який її госпіталізували в Африці: “Вживала цілий рік”

18-річну доньку Олі Полякової Машу госпіталізували прямо під час відпочинку в Занзібарі. Співачка розповіла, що трапилося з Машею і заявила, що в Африці цим ніхто не хворіє.

Кілька днів назад українська співачка Оля Полякова відправилася зі своєю донькою Машею на відпочинок в африканську країну Занзібар. За словами співачки, це було спонтанним рішенням, яке вони прийняли в один момент і тут же вирушили в подорож.

Полякова хотіла відволіктися від буденності, проблем та відпочити. Втім, відпочинок пішов не по плану, коли 18-річній Маші різко стало погано.

У своєму Інстаграм-блозі Полякова показала, як лікар проводить огляд її доньки у номері готелю. Після цього Машу забрали в лікарню, де поставили крапельницю.

Оля Полякова назвала діагноз доньки Маші, через який її госпіталізували в Африці
Оля Полякова назвала діагноз доньки Маші, через який її госпіталізували в Африці

Вже через кілька годин після цього Оля Полякова записала відео зі своєю донькою Машею і розповіла, що трапилося. На відео мама і донька вже відпочивали на пляжі і Маша себе на той момент вже добре почувала.

Так, Оля Полякова розповіла, що у її доньки виявили жовчокам’яну хворобу. Під час відпочинку у Маші вийшов камінчик з жовчного міхура, що викликало у неї різкий біль. Полякова припустила, що причиною хвороби Маші стало неправильне харчування. Дівчина рік прожила у Британії, де сама відповідала за своє харчування.

Думаю, що причиною є британська їжа, яку Маша вживала цілий рік. До цього у неї все було гаразд.

, – припустила Полякова.

Оля Полякова назвала діагноз доньки Маші, через який її госпіталізували в Африці
Оля Полякова назвала діагноз доньки Маші, через який її госпіталізували в Африці

Також співачка зазначила, що у Занзібарі, де вони зараз знаходяться, цією хворобою взагалі не хворіють.

Варто відзначити, що загострення жовчнокам’яної хвороби у Маші Полякової трапляється вже не вперше. Близько місяця назад дівчина у своєму Інстаграм-блозі показувала, як вона потрапила до лікарні по тій самій причині.

Нагадаємо, Маша Полякова – старша донька Олі Полякової. Дівчина у 2022 році вступила у лондоський музичний коледж і провчилася там рік і покинула навчальний заклад. Маша зізнається, що навчання в лондоні для неї виявилося занудним. Натомість в цьому році донька Полякової вступила в Київську музичну філармонію і подала документи в найкращий музичний коледж світу Берклі, в США.

Популярне

Схожі статті

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками.