У ТНМК поповнення: друг Фагота став дідусем і показав перші кадри з новонародженим малюком (ФОТО)

У популярному українському гурті сталось поповнення. Гітарист бенду вперше став дідусем – його донька народила свого первістка та повідомила стать новонародженого малюка.

Один із найвідоміших українських гуртів тепер став більшим – у гітариста з ТНМК народився онук. Про це повідомили на офіційній сторінці бенду в соціальній мережі Інстаграм. Пресслужба популярного рок-гурту показала перші фотографії з пологового будинку. На світлині можна було побачити новоспечених бабусю й дідуся та їхню доньку зі своїм малюком. Розповідаємо все, що відомо про щасливу подію.

Гітарист з ТНМК став дідусем

На офіційній сторінці гурту ТНМК у соцмережі Інстаграм нещодавно з’явився новий допис. У пресслужбі гурту повідомили чудові новини – гітарист бенду Ярослав Верьовкін, який виступає під псевдонімом “Ярік” став дідусем. Знаменитість став першим серед своїх друзів із гурту, у кого з’явились онуки.

Гітарист з ТНМК став дідусем і показав, як виглядає його новонароджений онук і донька після пологів

На світлині, яку розмістили в офіційному фотоблозі гурту, можна було побачити щасливе сімейство майже у повному складі – не вистачало лише чоловіка доньки Ярослава Верьовкіна. Знаменитості усміхались, уважно дивлячись у камеру телефона. На зображенні можна було помітити і новонародженого онука – донька гітариста з ТНМК народила хлопчика. Малюк відпочивав біля мами, поки рідня раділа його появі на світ.

Гітарист з ТНМК став дідусем – його донька народила первістка та показалась у пологовому

В описі до нової публікації колеги Верьовкіна чуттєво привітали його з появою на світ онука. У коментарях до допису шанувальники та пересічні користувачі мережі приєднались до вітань та залишили ніжні побажання онукові гітариста та його доньці Софії. До слова, новоспечена матуся незабаром святкуватиме і свій день народження – їй виповниться 22 роки.