Настя Каменських розгуляє по Маямі, а Потапа поряд не видно: чи справді все гаразд у зірковому сімействі

Коли в мережі розповсюдилися чутки про розлучення Потапа й Насті Каменських, репер оприлюднив в Інстаграмі відео, де вони перебувають разом у Маямі. Загал мав повірити, що у зірок усе гаразд.

Щоб нікому не спало на думку, що в Потапа з Настею Каменських справа йде до розлучення, Олексій оприлюднив відео зі студії, де вони з дружиною перебувають разом. Чоловік сповістив, що має дуже напружений графік, просуваючи музику за кордоном.

Настя Каменських не бажає селфітися з Потапом у Маямі

Після Києва та Одеси репер подався до Барселони, Мадрида, Лондону, Берліна, ОАЕ. Тепер настав час Маямі та Нью-Йорка, а далі за планом Мексика й Колумбія.

Наступний пост репера присвячений презентації пісні You and Yo. Відеоряд показує Настю, яка прийшла на телебачення давати інтерв’ю, а Потап слідує назирці, але близько не підходить. А ще він хвалиться, що є автором пісні.

Настя Каменських не бажає селфітися з Потапом у Маямі

Біля студії звукозапису чоловік робить селфі сам. На радіо SiriusXM Олексій теж начебто завітав разом із Каменських, але встигає прихопити на фото лише плече дружини, яка заходить у двері. Стати поряд із благовірним й зробити селфі Настя, здається, не має бажання.

Настя Каменських не бажає селфітися з Потапом у Маямі

Якщо прокрутити стрічку новин в Інстаграмі NK, там на Потапа немає жодного натяку. Настя сама гуляє вулицями Маямі, викладає фото з журналістами, яким дає інтерв’ю. А от світлин із пляжу поряд із благовірним немає жодної. Тож можна дійти висновку, що працюють голубки разом, а от у стосунках у них відчувається напруження.

Композиція You and Yo була записана в Америці кілька років тому. Але здавалося, вона ніколи не дійде до меломанів. Спочатку панувала пандемія, потім почалося повномасштабне вторгнення в Україні. Тепер же врешті дійшов час до презентації. Настя Каменських відзначила, що рада ділитися творчістю у різних куточках світу, а заразом сповіщати людям про стан справ в Україні.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.