Михайло Поплавський влаштував на честь себе веселу вечірку з двійником Монро й візитом Президента: юний орел

Йому співала копія Монро: "З Днем народження, містер Президент", літали повітряні кульки та серця, а Президент України власною особою привіз елітний подарунок.

Так днями святкував свій 74 День народження ректор та Президент Київського університету культури та мистецтв, професор та просто людина щасливої вдачі Михайло Михайлович Поплавський.

Завжди молодий

Михайло
Михайло Поплавський показав, як відсвяткував свій 74 день народження

Здається, що 28 листопада кожного року у закладі, яким керує пан Поплавський, справжнє велике свято. Тут широко та пишно звикли вітати свого керівника викладачі та студенти, тому що щиро його люблять.

“Бракує слів, щоб описати наскільки ми любимо та поважаємо Вас, Михайле Михайловичу! Ви не лише ректор університету культури, а й наш батько, наставник, підтримка й опора. Ми безмежно дякуємо Вам за незабутні студентські роки “,- пишуть навіть ті, хто вже давно закінчив своє навчання.

Багато зіркових осіб, як завжди, долучилося до вшанування легендарного ректора. Не залишив пана Поплавського без привітання і його давній друг колишній Президент України Віктор Ющенко. Він навіть подарував колекційний мед, відзначений міжнародними нагородами. Подарунок був прийнятий з щирою вдячністю, про що Михайло Михайлович написав на своїй сторінці в інстаграм:

“Дякую Віктору Андрійовичу Ющенку, Президенту України 2005-2010 років, моєму другові і великому українцю за привітання з Днем народження”

Реакція користувачів була миттєвою: “Круто, коли твій друг президент, ще крутіше, коли в нього своя пасіка, і ти завжди будеш з натуральним медом”. “Заздрю вашій записній книжці! Здається, Ви знаєте усіх відомих та впливових людей України!” В такому дусі сипали вони жартами.

Всі розуміють, що таке спілкування зовсім не прояв фамільярності, просто молодь відчуває Михайла Поплавського “своєю людиною”, такою ж молодою та з почуттям гумору, як і вони самі, бо недарма дали йому прізвисько Юний орел.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.