Вагітна від іспанського бойфренда? Ані Лорак показала круглий живіт: невдала спроба сховати його за квітами

Відома артистка Ані Лорак на останньому концерті показалась із круглим животом. Знаменитість спровокувала чимало чуток своїм зовнішнім виглядом. Фани вважають, що вона може бути вагітна.

Ані Лорак, відома співачка, яка не так давно почала зустрічатись з іспанцем, спровокувала чутки про свою вагітність. Знаменитість вийшла на сцену на одному зі своїх концертів у сукні, яка підкреслила її живіт. Фігура артистки помітно округлилась, хоча сама вона не коментувала чутки про свій цікавий стан. На світлинах можна помітити невеликий животик, хоча говорити про пізні терміни вагітності занадто рано.

Ані Лорак спровокувала чутки про вагітність

На своїй Інстаграм-сторінці знаменита співачка розмістила відео, на якому один із гостей її виступу знімав її на сцені. Поки Ані Лорак переговорювалась із ведучим заходу та приймала від нього квіти, можна було помітити дещо круглий живіт артистки. Вузька сукня та світло, що падало під особливим кутом, або ж створили ілюзію, або зробили акцент на тому, що зірка намагалась приховати.

Ані Лорак на останньому концерті вийшла на сцену з округлим животом
Ані Лорак на останньому концерті вийшла на сцену з округлим животом

Нагадаємо, що скандально відома співачка Ані Лорак цього року оголосила про початок нових стосунків. Свого обранця знаменитість зустріла за кордоном. Ним виявився тренер з йоги з Іспанії. Бойфренд артистки активно веде особисту сторінку та загалом є доволі просунутим користувачем соціальних мереж. Саме тому він не втрачає можливості зробити комплімент своїй коханій – кожен пересічний “юзер” Інстаграму має змогу прочитати теплі слова чоловіка, адресовані Ані Лорак.

Ані Лорак зустрічається з іспанським бойфрендом, якого зустріла цьогоріч
Ані Лорак зустрічається з іспанським бойфрендом, якого зустріла цьогоріч

А ось що стосується вагітності, то варто зауважити, що цікавий стан артистці приписують вже не перший рік. Після розлучення Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу знаменитість перебувала у стосунках – і публічних, і таємних. Кожного разу, коли в серці знаменитості оселялось кохання, її шанувальники прагнули приписати їй вагітність другою дитиною.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.