Міка Ньютон оголосила про повернення з США до України: чоловіка-американця також потягнула за собою

Українська співачка, яка протягом довгого часу мешкала та працювала далеко за межами рідної країни. Тепер зірка повідомила про повернення на Батьківщину разом із чоловіком.

Міка Ньютон, відома українська співачка, нині живе та працює далеко за межами України. Знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де постійно ділиться зі своїми шанувальниками цікавими моментами зі свого життя. Так, наприклад, артистка поділилась, що зовсім скоро ненадовго повернеться в рідну Україну. Приїхати зірка планує не сама, а зі своїм чоловіком-американцем.

Міка Ньютон повертається в Україну

Кріс Сааведра, відомий американський актор, якого Міка Ньютон зустріла за кордоном, також поїде разом із коханою в Україну. Знаменитість розповіла про це шанувальникам у нещодавній Інстаграм-історії. Зірка зазначила, що її обранець не був в її рідній країні близько 8 років, а зараз із нетерпінням чекає на можливість побачити міста, які йому особливо подобаються на Батьківщині коханої дружини.

Відома українська співачка Міка Ньютон оголосила про повернення в Україну разом із чоловіком
Відома українська співачка Міка Ньютон оголосила про повернення в Україну разом із чоловіком

Міка Ньютон на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм не просто розповіла про те, що вони планують побувати в Україні, але і розкрила деталі. Так, знаменита артистка повідомила, що вони приїдуть на її Батьківщину наприкінці грудня. Можна припустити, що в Україні відома співачка та її обранець планують відсвяткувати різдвяні та новорічні свята. До слова, розповіла співачка і про те, в які міста вони навідаються. Ньютон повідомила, що вони планують завітати у Київ та Львів.

Відома українська співачка Міка Ньютон оголосила про повернення в Україну разом із чоловіком
Відома українська співачка Міка Ньютон оголосила про повернення в Україну разом із чоловіком

Нагадаємо, що відома українська співачка Міка Ньютон народилась та виросла на Заході України. Маленька Батьківщина знаменитості – Івано-Франківщина, там артистка провела дитинство та юнацькі роки. Знаменитість давно перебралась за кордон і живе у США ще з 2010-х років.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.