Зробила крок назустріч: Ані Лорак проявила увагу до Мурата Налчаджиоглу після його розлучення з дружиною

Відома артистка Ані Лорак проявила інтерес до свого колишнього чоловіка після того, як він розлучився зі своєю дружиною Лілією Реус. Зірка підкрадається до нього все ближче.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу були однією з найпопулярніших пар у чималій кількості країн. Знаменитості розлучились через подружню невірність чоловіка, втім навіть через багато років після розриву вони підтримують контакт. Річ у тім, що Ані та Мурат разом виховують доньку. Втім, останнім часом стосунки зіркових колишніх нібито стають ближчими, ніж раніше. Що відбувається між експодружжям і чи варто думати про їхнє возз’єднання?

Ані Лорак підписалась на Налчаджиоглу

Відома артистка Ані Лорак, як нещодавно з’ясувалось, знову підписалась на свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Це можна побачити, якщо зайти на сторінку зірки в соціальній мережі Інстаграм. Тим часом колишній чоловік артистки продовжує ігнорувати її у соцмережі – він не підписаний на артистку у відповідь.

Відома співачка Ані Лорак несподівано підписалась на Мурата Налчаджиоглу після його розлучення
Відома співачка Ані Лорак несподівано підписалась на Мурата Налчаджиоглу після його розлучення

Втім, про возз’єднання зіркової пари думати не варто. Принаймні на це натякнув Мурат Налчаджиоглу у своєму нещодавньому зверненні до шанувальників. Коли одна з підписниць чоловіка припустила, що він і його колишня дружина можуть зійтись, він заперечив подібний сценарій і попросив користувачів мережі не лізти в його особисте життя та не вирішувати за нього, що йому робити в тій чи іншій ситуації.

Відома співачка Ані Лорак несподівано підписалась на Мурата Налчаджиоглу після його розлучення
Відома співачка Ані Лорак несподівано підписалась на Мурата Налчаджиоглу після його розлучення

Нагадаємо, що розмови про возз’єднання Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу поширились у мережі після того, як з’явились чутки про розлучення чоловіка з його дружиною Лілією Реус. Знаменитість і його обраниця раптово видалили всі спільні фотографії. Хоча офіційно свого розриву вони не оголошували, шанувальники впевнені – якщо вже дійшло до того, аби жити окремо, то між закоханими точно щось сталось.

Популярне

Схожі статті

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.