Лобода й Монатік виявилися найдорожчими: просять за новорічний корпоратив шалені гроші з купою нулів

Звісно, кількість корпоративів нині з відомих причин різко скоротилася. Але свята ніхто не скасовував. Тож зірки вже готують гаманці. Скільки коштує помилуватися улюбленим співаком?

Новорічно-різдвяні свята тепер розтягнулися в часі, тож час для корпоративів є. Якщо існує бажання запросити на святкову вечірку якусь зірку, доведеться витратитися серйозно. Апетити у наших представників шоубізу ще ті.

Скільки коштує виступ зірки на корпоративі

У ряді ЗМІ сповістили розцінки на виступи наших селебріті під час новорічних та різдвяних свят. Звісно, гонорар зірки залежить від таймінгу. А ще стороні, яка запрошує, доведеться створити всі необхідні технічні умови для виступу. У багатьох присутній ще й побутовий райдер, якого слід обов’язково дотримуватися.

Це дуже дивно, але нещодавнє повернення Світлани Лободи в Україну зробило співачку №1 за гонорарами. Щоб Свєта вихилялася й співала не більше як годину, доведеться викласти аж 100 тисяч зелених.

Скільки коштує виступ зірки на корпоративі

Запросити Монатіка на приватну вечірку коштуватиме 40 тисяч євро. Йому в спину дихає Макс Барських з 30 тисячами європейських грошей. На цьому ж рівні тримають баланс Тіна Кароль та Вєрка Сердючка. Зовсім “скромно” поводяться Оля Полякова та Настя Каменських. Їхній прайс складає 25 тис.євро.

Не втрачає колишньої популярності й українська попдіва Ірина Білик. Вона готова приїхати на виступ за €20 тисяч. Наталю Могилевську й Потапа з гуртом Mozgi (він ще існує?!) є можливість побачити за 15 тисяч євриків.

Скільки коштує виступ зірки на корпоративі

Відокремився з власним гонораром Олександр Пономарьов, вимагаючи 12 тисяч доларів. Гурт KAZKA тримається приблизно на тому ж рівні – 10 тис.євро. А товариш Пономарьова, з яким вони частенько співають дуетом, DZIDZIO коштує трішки дешевше – $10 тис. Якщо треба брати щось скромніше, обирайте Mamarika за 7,5 тис.дол. чи Shumei – за $7 тисяч.