Довелось 300 кілометрів подолати майже пішки: Педан пригадав, як Притула “кинув” його з Фреймут напризволяще

Іноді дружні жарти можуть переходити будь-які межі. Відомий український ведучий Олександр Педан пригадав, як одного разу опинився з Фреймут у чужому місті без грошей через Притулу.

Олександр Педан, відомий український шоумен і ведучий, прославився багато років тому. Знаменитість разом зі своїми колегами Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут брав участь у чималій кількості спільних проєктів. Він розповів про неприємну ситуацію, яка сталась під час знімання одного з шоу. Знаменитість пригадав, що дехто навіть хотів побити Притулу битою. Що сталось, читайте далі.

Притула залишив Педана без грошей

В одному зі своїх дописів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість пригадав, як одного разу він та Ольга Фреймут пожартували над своїм товаришем. Педан сказав Притулі, що у них закінчились усі гроші, а тому треба терміново щось вигадувати. У відповідь на такий жарт Сергій Притула, за словами Педана, образився, сів у машину та поїхав з Донецька у Дніпро. А ось друзі шоумена залишились самі – без коштів і можливості дістатися місця призначення маршрутним або будь-яким іншим транспортом.

Відомий український ведучий розповів про неприємну ситуацію з минулого
Відомий український ведучий розповів про неприємну ситуацію з минулого

Тоді, пригадав Олександр Педан, їм із Фреймут довелось їхати у Дніпро, де був запланований захід, автостопом. Знаменитість зазначив, що вони виїхали на світанку, а вже о 8-й ранку проїхали чималий шлях. Втім, коли вони довго не могли зловити наступну машину, аби поїхати далі, Ольга Фреймут просто заснула на бетоні. За словами знаменитого ведучого, загалом вони з колегою діставались до місця свого призначення близько 6 годин.

Відомий український ведучий розповів про неприємну ситуацію з минулого
Відомий український ведучий розповів про неприємну ситуацію з минулого

А ось коли зірковий дует таки зловив автомобіль, Олександр Педан розповів водієві про те, як Сергій Притула їх “кинув”. За кермом машини сидів доволі емоційний чоловік, який, почувши цю історію, заявив, що в нього є бита, а тому він обов’язково знайде шоумена та розбереться з ним. Педан і Фреймут посміялись, але зазначили, що все добре й шукати нікого не треба.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.