“На такого не можна покластися”: Інна Мірошниченко зізналась, що думала про свого чоловіка Тімура у минулому

Дружина відомого українського ведучого Тімура Мірошниченко Інна пригадала, що спершу подумала про свого майбутнього чоловіка. Зірка була впевнена, що відмовить йому.

Тімур Мірошниченко, відомий український ведучий і шоумен, не лише побудував успішну кар’єру, але й зумів створити разом із дружиною щасливу та міцну родину. Втім, як виявилось нещодавно, спершу обраниця знаменитості Інна Мірошниченко була невпевнена у своєму майбутньому чоловікові. Зірка визнала, що на перший погляд ведучий здавався їй ненадійним. Чому, зіркова дружина розповіла у новому дописі на своїй сторінці.

Мірошниченко про свого чоловіка

У соціальній мережі Інстаграм Інна Мірошниченко розповіла про свої спогади про початок стосунків із Тімуром Мірошниченком. Знаменитість пригадала, що спершу він здавався їй не тим чоловіком, якому б вона могла довіряти та на якого могла б покластись. Річ у тім, пригадує зірка, що він завжди був “занадто усміхненим”, що у жінки створювало враження, ніби той легковажний.

Інна Мірошниченко пригадала, яким було її перше враження від майбутнього чоловіка Тімура

Крім того, пригадала дружина відомого українського ведучого, побачивши, який Тімур Мірошниченко красивий і комунікабельний, вона подумала, що у них нічого не вийде. Знаменитості здалось, ніби він занадто симпатичний і занадто всім подобається, аби подарувати їй сімейну впевненість у майбутньому та їхній парі. Втім, у голову Інни Мірошниченко прийшла думка – якщо вона не спробує, то ніколи не дізнається, чи дійсно з цим чоловіком неможливо побудувати майбутнього.

Інна Мірошниченко пригадала, яким було її перше враження від майбутнього чоловіка Тімура

Дружина Тімура Мірошниченка зазначила, що рада, що спробувала побудувати з ним стосунки. Знаменитість зізналась, що отримала чудового чоловіка, з яким рада прожити все життя. Крім того, зірка зазначила, що між думкою про те, що її чоловік нібито ненадійний, і думкою про те, що йому таки варто дати шанс, минуло цілих 27 місяців. Інна Мірошниченко подякувала коханому за терплячість.