Маша Єфросиніна через Остапчука попала на 9 тисяч євро: як спромігся шоумен так насолити колезі-ведучій

У Маші Єфросиніної є купа приводів, щоб негативно ставитися до Володимира Остапчука. Останнім часом шоумен настільки насолив блогерці, що вона зареклася виходити з ним на одну сцену.

Всі гадали, що подібну обіцянку Маша Єфросиніна дала в серцях, а згодом усе уляжеться, вони знову візьмуть до рук мікрофони й веселитимуть людей у залі. Та ведуча виявилася міцним горішком.

Щойно її запросили на новорічний корпоратив, пообіцявши виплатити 9 тисяч євро, як Маша категорично відмовила потенційним роботодавцям. Річ у тім, що Єфросиніна дізналася, що розважати публіку під час свята доведеться на пару з Володею Остапчуком. А такого блогерка допустити не змогла.

Маша Єфросиніна посварилася з Володимиром Остапчуком

Отак через власні принципи втратила кругленьку суму грошей. Про це сповістили в агенції “Дядя Жора”. Більш того, зазначили, що гонорар самого Володі складає 6 тис. євро за 6 годин роботи. Попри немаленьку суму замовлень на Остапчука вдосталь.

Якщо хочете, щоб для вас кілька годин жартувала Леся Нікітюк, маєте сплатити 7,5 тис.доларів. Олександр Педан набагато скромніший – проведе корпоратив за 4,5 тисячі зелених. Власник агенції дядя Жора теж нічогісінько вміє жартувати, тож залюбки повеселить компанію за $4 тисячі.

Маша Єфросиніна посварилася з Володимиром Остапчуком

Окрім оплати послуг знаменитості, доведеться сплатити ще 20 тис. гривень за написання сценарію. Та навіть якщо знайдете подібні гроші, не факт, що у зірки у названу дату буде вільний час. Тож замовлення варто робити завчасно.

Та повернімося до конфлікту Єфросиніної та Остапчука. Якщо ви гадаєте, що причина розбрату у сексистських висловлюваннях Володі, то це не зовсім так. Звісно, Машу страшенно обурило обговорення шоуменом жіночої депіляції. Але ще раніше Володимир давав їй інтерв’ю, розповідаючи, що у нього з дружиною все гаразд, а за кілька днів стало відомо про розлучення.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.