Григорій Решетнік зізнався, що часто думає про розлучення з дружиною Христиною: “Ми можемо, коли сваримося”

Відомий український ведучий Григорій Решентік чесно висловився про негаразди у шлюбі зі своєю дружиною. Знаменитість зізнався, що вони не один раз думали про розлучення.

Григорій Решетнік, відомий український ведучий і шоумен, у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна чесно зізнався, що вони з дружиною думали про розлучення. Знаменитість у коментарі для журналіста висловився про те, що вони, як і будь-яка інша пара, час від часу можуть посваритись. Решетнік розповів про стосунки з коханою та зізнався, чи хотів би з нею розійтись

Решетнік про розлучення з дружиною

Знаменитість визнав, що свариться зі своєю дружиною Христиною. Ба більше, додав чоловік, вони навіть можуть казати одне одному неприємні слова та навіть натякати на потребу розійтись. Втім, зазначив Решетнік, він не хоче думати про життя без дружини. Знаменитість зазначив, що він щасливий у реальності, в якій живе разом із коханою та їхніми трьома дітьми.

“Ми можемо, коли сваримося, сказати що-небудь на емоціях, але я забороняю собі, творчій людині, далі візуалізувати”, – прокоментував відомий український шоумен Григорій Решетнік.

Григорій Решетнік чесно висловився про стосунки зі своєю дружиною Христиною
Григорій Решетнік чесно висловився про стосунки зі своєю дружиною Христиною

Знаменитість зазначив, що він ніколи не зможе знайти кращої жінки. З такого зізнання можна легко зробити висновок, що ведучий не хотів би закінчувати стосунки з обраницею, адже вона робить його щасливим. Григорій Решетнік чесно зізнався, що не може уявити собі дружину кращу за Христину. За словами шоумена, він не намагається знайти кращої за неї, адже його кохана наділена найкращими, на його думку, якостями.

Григорій Решетнік чесно висловився про стосунки зі своєю дружиною Христиною
Григорій Решетнік чесно висловився про стосунки зі своєю дружиною Христиною

А ось про дружину такого ж Григорій Решетнік сказати не може. Знаменитість у коментарі для журналіста зазначив, що його кохана, за його підозрами, одного разу може сказати йому, що хоче розлучитись. Чоловік зауважив, що їхні діти підростають, а тому він наближається до моменту, коли неочікувано може почути від дружини слова про те, що вона хоче від нього піти.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.