Оля Полякова зізналася, що її донька Маша користується послугами магазинів для закоханих пар: “Я не знала”

Оля Полякова у новому випуску Ютуб-шоу "Дорослі дівчата" розповіла про свою дорослу доньку-бунтівницю Машу. Співачка зізналася, що підтримує доньку, незважаючи ні на що.

Маша Полякова – 18-річна донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчинка з дитинства прагне популярності і мріє стати співачкою, як і її мама. У підлітковому віці Маша була бунтівницею. Дівчина часто епатувала користувачів Мережі своїми сміливими знімками, лаялася у Мережі та інше.

Маша Полякова звикла до епатажу

У крайньому випуску шоу “Дорослі дівчата”, де Оля Полякова і Маша Єфросиніна обговорювали своє відношення до лайливих слів, співачка пригадала, як пішла на перший концерт своєї доньки Маші. У 16 років Марія разом зі своїми друзями створила панк-рок гурт “Шви” і на свій перший виступ дівчинка запросила свою зіркову маму. Оля Полякова зізналася, що була вражена, коли почула, що співає її донька. Так, тексти пісень були переповнені лайкою і нецензурною лексикою.

Крім того, Полякова розповіла, що її на той момент 16-річна донька Маша на концерт одягнула костюм прибиральниці, який придбала в магазині для дорослих.

От уяви собі, стоїть ця дівчинка, яка у с**с- шопі купила собі сценічний костюм. Вона вийшла у ньому на сцену і запросила маму на концерт

, – пригадала Полякова.

Полякова розповіла, що її донька Маша користується послугами магазинів для дорослих

Співачка запевнила, що не знала про те, у яких магазинах купує собі речі її донька, а також не підозрювала, які пісні буде співати Маша.

Це був шок, якщо чесно. Але я своїх дітей завжди виправдовую, щоб вони не робили

, – зізналася Полякова.

Також співачка запевнила, що її донька Маша вже пережила період бунту і їй це більше не цікаво.

Ось, бачиш, вона хотіла епатажу. У неї така була бунтарська історія. Її зараз вже відпустило. Її вже не хочеться привертати до себе увагу таким чином.

, – запевнила Оля Полякова.