Дід Мороз із бананів: Леся Нікітюк подала ідею, яку незвичайну закуску приготувати на Новий рік 2024

Відома українська ведуча Леся Нікітюк на своїй Інстаграм-сторінці показала незвичайну закуску з бананів і полуниці. Зірка "зліпила" Дідів Морозів із такої фруктової комбінації.

Леся Нікітюк, відома українська ведуча та блогерка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилась затишними кадрами зі святкування Різдва у сімейному колі. Знаменитість продемонструвала, як минуло одне з найголовніших свят року, а також поділилась зі своїми шанувальниками оригінальними ідеями, які закуски та страви можна приготувати до святкового столу.

Різдво Лесі Нікітюк

Так, у блозі знаменитої ведучої з’явились нові світлини, на яких вона продемонструвала, як минув її Святвечір. Знаменитість приїхала до рідного Хмельницького, аби провести це свято у компанії найрідніших людей. В описі до свіжих різдвяних фотографій Леся Нікітюк привітала підписників із Різдвом Христовим і побажала всім щасливих свят.

Ведуча Леся Нікітюк показала, як провела Святвечір у сімейному колі в рідному Хмельницькому

Крім того, відома українська ведуча та блогерка поділилась із шанувальниками ідеєю цікавої закуски до новорічного столу. Знаменитість продемонструвала закуски, які приготувала з фруктів і солодощів. Леся Нікітюк “зліпила” Дідів Морозів із бананів та полуниці. Ведуча також використовувала білі зефірки для шапки, а ось замість очей були родзинки, замість брів – яблучні слайси.

Ведуча Леся Нікітюк показала, які закуски приготувала до святкового столу з фруктів

Така солодка закуска виглядала доволі креативно, а найголовніше – смачно. Варто припустити, що знаменита українська ведуча точно змогла б здивувати своїх гостей такою незвичайною подачею. Хоча зірка не стала коментувати, хто вигадав таку цікаву закуску до новорічного столу, блогерка точно “подала” ідею своїм шанувальникам.