Хто така співачка Klavdia Petrivna: біографія, пісні, як стала популярною та чи знають її Кароль і Винник

Хіти Klavdia Petrivna блискавично розбираються на крилаті фрази, але хто така співачка Клавдія Петрівна - самородок чи ретельно продуманий проєкт продюсера Ірини Горової?

Це могла б бути червгова стаття у форматі: народилася, вчилася, захоплювалася тощо, але не цього разу. Біографія Klavdia Petrivna – таємниця за сімома замками, яку оберігають краще за смерть Чахлика Невмирущого. Але все таємне, стає явним й інформація про співачку по крихтах просочується в мережу. Ось що 1 хвилина зібрала для вас.

Біографія Klavdia Petrivna та перша поява

Однією з молодих зірок на небосхилі українського шоу-бізнесу є Клавдія Петрівна. Майже всі пісні Klavdia Petrivna – хіти, що розстасткують на меми та накладають на озвучку для роликів у ТікТок й Інстаграм. В її манері виконання є якийсь особливий шарм, а ще, звісно, інтерес підігріває цікавість. Є місце для фантазії, як виглядає виконавиця.

Своє сценічне ім’я вона запозичила у головної героїні роману Володимира Винниченка “Записки Кирпатого Мефістофеля” (твір вивчають у 10 класі). А от як виглядає співачка – досі не відомо.

Перша поява Klavdia Petrivna була саме в ТікТок – 4 липня 2023 року, де її пісні мали в буквальному сенсі мільйонні перегляди. Небагато молодих зірок можуть похизуватись такою статистикою. Тому постає цілком логічне питання: хто продюсер Klavdia Petrivna? З осені її просуває лейбл альтернативної музики Nebo Music, а також лейбл POMITNI під керівництвом колишньої дружини Потапа – Ірини Горової.

Через таку таємничість мережею ширяться різні чутки. Наприклад, що за цим псевдонім ховається вже відома виконавиця. Або, що все це – результат роботи ШІ. Не всі згадають, але ті кому 30+, мають пам’ятати, що свого часу співачка Глюкоза поставала в образі мультяшної білявки, і це спрацювало. Як відомо, все нове – це добре забуте старе, тож, хто його знає, можливо, все це – стратегія просування, і зовсім скоро ми дізнаємося правду.

Хто така співачка Клавдія Петрівна: думки експертів

Експерти шоу-бізнесу, говорять про те, що співачка Klavdia Petrivna має всі шанси стати відомою. Робота, яку вже зробила команда для її просування – це потужна заявка на успіх, але якщо довго тримати інтригу, аудиторія втратить інтерес. Популярність у ТікТок для співака важко монетизувати у високоприбутковий проєкт. А поки що, крім популярних роликів, співачку няк не презентували: ні кліпів, ні інтерв’ю.

Така анонімність вже мала негативні наслідки для співачки. За проханням фанатів, зірка викладала свої пісні у власний ТГ-канал, чим і скористались шахраї. 22 вересня на стрімінгових платформах мала відбутись прем’єра альбому Klavdia Petrivna “Бережи мене”. Але ці композиції були додані піратами під фейковим акаунтом, виконавиця повідомила це за 2 дні до прем’єри.

Пісні Klavdia Petrivna викрали шахраї

Ця новина сколихнула фанатів, а директорка артистів лейблу Nebo Music Катерина Шевченко закликала не підписуватись на ці канали. Це той випадок, коли надмірна таємничість зіграла проти того, хто хотів зберегти інтригу. Або ж це – ще один крок у стратегії просування співачки. Зірки шоу-бізнесу, не тільки українського, інколи не гребують брудними методами. Сьогодні вже всім відомо, що відео, яке 2006 року зробило Кім Кардаш’ян відомою, з’явилося в мережі за сприянні її мати, але тоді це принесло їй шалену славу. З помічниці Періс Хілтон вона сама стала світською левицею.

Klavdia Petrivna: що відомо про нову співачку

Оскільки зірка зберігає анонімність, а чутки не мають підтверджень, фанати її творчості завзято шукають інформацію про особистість свого кумира. 20 грудня богер Богдан Беспалов виставив допис, у якому стверджує, що під ім’ям Klavdia Petrivna ховається молода львів’янка Соломія Опришко.

Блогер Богдан Беспалов розкрив особистість співачки Klavdia Petrivna

На основі інформації з соцмереж можна трохи розплутати цей клубок. В репертуарі Klavdia Petrivna є пісня з виконавцем OSTY. Він, до речі, підопічний того самого лейблу. І він дружить з Соломією, відео з нею є в його акаунті. А ще в соцмережах співака є відео спільної роботи з Klavdia Petrivna, виконавиця стоїть під таким кутом, що її обличчя не видно. Але якщо порівнювати те, що видно, то схожість дійсно є: довге біляве волосся, статура, а головне – це голос. Акаунт Соломії Опришко має лише трохи більше 200 підписників, але нас цікавить не це. Тут можна почути голос дівчини, і він дуже схожий з голосом Klavdia Petrivna.

Звісно, це тільки здогадки, ніяких беззаперечних фактів, але фанатів вже не зупинити.

Klavdia Petrivna з OSTY (ліворуч) та Соломія Опришко з OSTY (праворуч)

Klavdia Petrivna: альбоми і пісні

Klavdia Petrivna, пісні якої вже встигли навіть переробити у кавери та ремікси, може похизуватись 12 роботами:

  • Знайди мене
  • Хто ти
  • Я щаслива (Лікарі кажуть)
  • Бережи мене
  • Тишина
  • Дочка самурая
  • Зима (Я буду одна)
  • Щедрий вечір
  • Грудень
  • Новорічна
  • Імператори
  • Уже світає

Останні дві пісні не входять в альбоми Klavdia Petrivna. Наразі у співачки 2 міні-альбоми “Бережи мене” та свіжий “Зима”.

В останні роки українська мова стає все більш популярною. Нові треки солов’їною з’являються ледь не щомісяця. А завдяки соцмережам набирають небувалих переглядів і популярності не тільки в Україні. Якщо раніше співати українською було не в тренді, то зараз ситуація кардинально змінилась, і хіти Klavdia Petrivna цьому доказ.