Веселі танці та душевна музика: мама Дана Балана Людмила заспівала на весіллі українську пісню

Відома молдавська артистка на весіллі неочікувано заспівала пісню українською мовою. У такий спосіб Людмила Балан вирішила привітати молодят із важливим святом.

Людмила Балан, відома молдавська артистка та мама відомого співака Дана Балана, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала, як погуляла на весіллі у своїх знайомих. Знаменитість вирушила на святкування, а на честь свята привітала молодят чуттєвим виконанням української пісні. Людмила Балан заспівала та затанцювала прямо з мікрофоном у руках.

Балан заспівала українською

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм несподівано з’явились кадри, на яких вона танцює з мікрофоном у руках. Артистка співає українську пісню “Горіла сосна, палала”. Людмила Балан енергійно заспівала композицію, поки тримала за руки інших гостей і танцювала разом із ними. Таким чином, ймовірно, Людмила Балан привітала молодят і підтримала веселу атмосферу на головному святі в їхньому житті.

Мама Дана Балана Людмила Балан показалась на весіллі у молодят і заспівала їм українською

До слова, знаменита молдавська артистка одягла симпатичну сукню на весілля. Людмила Балан прийшла на свято до молодят у червоному образі вище коліна. Пишна спідниця робила акцент на ідеальній талії знаменитості, а її білосніжне волосся красивими пасмами спадало з плечей. Загалом зірка мала чудовий вигляд, хоча і не старалась нарядитись – це у мами Дана Балана виходить просто та без зайвих зусиль.

Нагадаємо, що син відомої артистки Дан Балан також активно підтримує Україну. Хоча з початку повномасштабної війни колишній суддя проєкту “Голос” і хороший друг відомої української співачки Тіни Кароль більше мовчав, ніж про щось висловлювався, нині все змінилось. Дан Балан зайняв чітку позицію, висловивши підтримку України.