Пішов заради неї від дружини: як Матвієнко закохала в себе одруженого Арсена Мірзояна. Історія стосунків

Відома українська співачка Тоня Матвієнко свого часу почала роман з одруженим чоловіком. Врешті-решт, зіркова пара зійшлась і тепер живе у щасливому шлюбі.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, та її колега Арсен Мірзоян познайомились 2011 року. Тоді зіркова пара співпрацювала та спілкувалась виключно на професійному рівні. Почуття між артистами, звісно, виникли не одразу. Втім, чим більше зіркові колеги проводили разом часу, тим більшою ставало їхнє тяжіння одне до одного.

Історія кохання Матвієнко та Мірзояна

Взаємини зіркової пари почались з неприємної ноти. Розповідаючи про знайомство з майбутньою дружиною, Арсен Мірзоян завжди пригадував, що одразу звернув на неї увагу. Втім, про доньку легендарної Ніни Митрофанівни цього сказати не можна було – вона не відповідала співакові взаємністю та одного разу навіть некрасиво з ним вчинила.

Як познайомились Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян – історія стосунків зіркової пари
Як познайомились Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян – історія стосунків зіркової пари

Мова йде про випадок, коли знаменитості разом знімались у шоу “Голос країни”. На одній із репетицій знаменита українська співачка привіталась з усіма колегами, крім свого майбутнього чоловіка – Арсена Мірзояна вона проігнорувала. Така поведінка неабияк образила чоловіка та змусила його замислитись. Втім, він не полишав спроб привернути увагу жінки та врешті йому це вдалось.

Після завершення проєкту “Голос країни” зіркова пара почала спілкуватись менше, втім доля почала зводити їх частіше. Знаменитості зустрічались на концертах і репетиціях, а пізніше Мірзоян випадково потрапив до кліпу Матвієнко за запрошенням її сценариста. Коли між зірками виникли почуття, вони вдвох себе стримували та зважували, чи варто йти на такий крок.

Як познайомились Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян – історія стосунків зіркової пари
Як познайомились Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян – історія стосунків зіркової пари

Річ у тім, що у момент, коли Мірзоян і Матвієнко усвідомили, що небайдужі одне до одного, чоловік все ще перебував у шлюбі зі своєю колишньою дружиною. Врешті, співак пішов від неї заради стосунків із коханою.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.