Ксенія Мішина, яка відпочиває з сином у Таїланді, поскаржилася на місцеві ціни: 1000 гривень за каву

Відома українська акторка Ксенія Мішина вже 2 тижні відпочиває зі своїм сином Платоном у Таїланді. Актриса зізнається, що їй далеко не все подобається на відпочинку.

Напередодні Нового року героїня серіалу “Крапосна” Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном вирушила відпочивати у Таїланд. Акторка вирішила побути в теплих краях з сином, щоб трішки відпочити від холодної і мокрої зими в Україні.

Ксенія регулярно публікує фото та відео з Таїланду і показує, як вони з Платоном проводять час. Нещодавно Мішина поділилася враженнями від азійської країни. Так, акторка зізналася, що Таїланд – країна протиріч. З одного боку це місце схоже на райський куточок, а з іншого – на пляжах можна побачити багато бруду, пластику та екскрементів тварин.

Поки я не є фанаткою Азії, але впевнена, що просто треба більше часу для акліматизації та місцевих досліджень. На публічних пляжах можна зустріти какулі та поруч ложки. Що з цим робити, вирішуйте самі.

, – розповіла акторка.

Ксенія Мішина на елітному курорті в Таїланді поскаржилася на високі ціни

Також Ксенія поскаржилась й на ціни. Акторка заплатила за чашечку кави та безалкогольний мохіто для сина аж 1000 гривень. Це в той час, коли ціни на продукти в супермаркеті Таїланду набагато нижчі ніж в Україні.

Я випила каву, малий – мохіто. Мені дали рахунок на 1000 грн, я чуть не поперхнулась, взагалі не очікувала! Особливо, коли ціни в магазинах набагато дешевше ніж у нас.

Але якщо прибрати всі битові оцінки – це рай на нашій планеті

, – поділилася Ксенія.

Ксенія Мішина на елітному курорті в Таїланді поскаржилася на високі ціни

Нагадаємо, Ксенія Мішина – мама 11-річного сина Платона. Акторка народила хлопчика, коли була студенткою. За батька дитини вона так і не вийшла заміж. Ба більше, цей чоловік не приймав і не приймає жодної участі у вихованні Платона. Чоловік познайомився зі своїм сином, коли Платону було вже 10 років. Та так зване знайомство вийшло не дуже вдало. Ксенія зізнається, що зараз забороняє батьку Платона бачитися з сином.