На радість Кацуріну: Надя Дорофєєва поділилася планами на материнство у 2024 році – “Буду вагітною”

Українська співачка Надя Дорофєєва в недавньому інтерв'ю зізналася, що вже готова стати мамою. А нещодавно дівчина заговорила про плани на поповнення у 2024 році.

33-річна Надя Дорофєєва довгий час ставила на перше місце кар’єру та саморозвиток. А ось народження дітей співачка залишала на пізніше. За 10 років відносин з Володимиром Дантесом Надя не стала мамою. А ось, вийшовши заміж вдруге за ресторатора Михайла Кацуріна, Дорофєєва відчула, що вже готова подумати про поповнення. Про це співачка зізналася у недавньому інтерв’ю, де розповіла, що навіть придумала ім’я майбутньому сину.

Надя Дорофєєва показала миле відео з Кацуріним і сином
Надя Дорофєєва поділилася планами на материнство у 2024 році

Слова Дорофєєвої викликали справжній ажіотаж в Мережі. Прихильники співачки придивляються до її вигляду з метою побачити хоч якісь ознаки вагітності. Так, у Мережі час від часу ширяться чутки про те, що Дорофєєва може бути при надії. Та сама Надя з таких новин тільки сміється.

Так, нещодавно співачка зробила скріншот новини про те, що відьма нагадала їй вагітність у 2024 році.

Друзі, тут є новина. Я знову буду вагітна

, – жартома прокоментувала Дорофєєва.

Надя Дорофєєва поділилася планами на материнство у 2024 році
Надя Дорофєєва поділилася планами на материнство у 2024 році

Варто відзначити, що зараз співачка має змогу потренуватися бути мамою, адже час від часу діти її нового чоловіка від першого шлюбу приїжджають до батька. Так, у Михайла Кацуріна є двоє дітей від попереднього шлюбу: 7-річна донька Олександра і 2-річний син Іван. Дорофєєва змогла знайти контакт з малюками і стала подружкою для старшої Олександри. З 2-річним Іваном Надя також проводить час і вже знає, як за ним правильно доглядати. У своєму Інстаграм-блозі співачка частенько показує, як проводить час з дітьми Кацуріна і, схоже, їй подобається роль матері.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва і Міша Кацурін таємно одружилися у травні 2023 року. Саме заради ресторатора у березні 2022 року співачка покинула свого першого чоловіка Вову Дантеса.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.