Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки: “Організм дав можливість насолодитися”

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик, яка зараз знаходиться при надії, розповіла, як проходить її третя вагітність, а також розсекретила, коли на світ з'явиться її донечка.

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик кілька місяців тому повідомила радісну новину: вона втретє вагітна. Телезірка наважилася ще раз стати мамою, незважаючи на війну в Україні та на свій неюний вік. Нагадаємо, Ребрик в цьому році відсвяткує свій 43-й день народження.

Варто відзначити, що Лілія веде досить активний спосіб життя. Зараз акторка перебує на 7-му місяці вагітності і поки що не йде в декрет. Ребрик продовжує зніматися в телепрограмах, а також їздити з виставами по містам України, Сама телеведуча зізнається, що планує працювати, поки їй дозволяє здоров’я.

Лілія Ребрик втретє вагітна

Нещодавно Лілія Ребрик вирішила відповісти на питання своїх прихильників у Інстаграм-блозі. Так, акторка розповіла, як проходить її третя вагітність. За словами Ребрик, третя вагітність у неї проходить краще, ніж дві попередніх. Якщо при попередніх вагітностях всі 9 місяців їй дошкуляв токсикоз, то зараз вона відчувала дискомфорт лише у першому та другому триместрі.

Так що вже місяць я кайфую

, – зізналася акторка.

Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки

Також Лілія розповіла, що її третя донечка з’явиться на світ вже в березні. Акторка з чоловіком вже навіть придумали ім’я для малечі, хоча це було не просто, запевняє сама Лілія. Акторка з чоловіком підбирали таке ім’я для майбутньої донечки, яке б гарно звучало з прізвище Дикий. Крім того, вони радилися зі своїми старшими дітьми, адже хочуть, що ім’я дитини подобалося всім членам сім’ї.

Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки

Нагадаємо, Лілія Ребрик знаходиться у шлюбі з хореографом Андрієм Диким з 2011 року. Вони мають двох спільних доньок: 11-річну доньку Діану і 5-річну доньку Поліну. Зараз подружжя чекають на поповнення: у них знову буде донечка.