Віталій Кличко й Наталія Єгорова обмінялися нерухомістю: що кому дісталося з майна після розлучення

Віталій Кличко розлучився з дружиною Наталією у 2022 році, хоча до цього вже багато років не жили разом. Стало відомо, як подружжя розподілило між собою спільне майно.

У грудні 2023 року колишнє подружжя Віталій Кличко та Наталія Єгорова завершили процес поділу майна після розлучення після 25 років спільного життя. Про це стало відомо з декларації столичного мера, в якій відбулися суттєві зміни.

Пан Віталій позбувся величезного будинку, сповіщає “Українська правда”. Нерухомість у німецькому Гамбурзі має 4 поверхи. Загальна площа чималої хатинки 750 кв.м. Вартість оцінюється близько 228 млн грн.

Віталій Кличко з ексдружиною поділили майно

Узагалі раніше цим маєтком володів молодший брат Віталія Володимир. Але вже 10 років поспіль користувалася родина Кличка-старшого. Щойно Володимир передав права на власність Віталію, як той відмовився від них на користь Наталії.

Натомість колишня модель передала права на власність батьку своїх дітей на відпочинку в селі Лютіж Вишгородського району, що на Київщині. Тут будівля на 35 квадратів більша, але коштує практично копійки, порівняно з німецькою – всього 69 млн грн.

Віталій Кличко з ексдружиною поділили майно

Тож на додачу Єгорова відмовилася на користь колишнього ще й від Land Rover Discovery 2013 року випуску, вартість якої сягає під мільйон гривень.

Гроші, що були на рахунках у США та Монако, колишні розділили навпіл. У першому випадку це понад 4 млн гривень, а в другому майже 2,7 мільйона. За словами речниці мера Оксани Зинов’євої, розподіл майна між подружжям завершено.

Віталій Кличко останні 10 років мешкає у Києві, обіймаючи посаду мера столиці. Його колишня дружина Наталія, яка після розлучення повернула собі дівоче прізвище, вже давно отаборилася в Гамбурзі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.