Григорій Решетнік зізнався, що скоро вчетверте стане татом: “Спочатку донечка, а потім перемога”

Григорій Решетнік – відомий український телеведучий, шоумен і багатодітний батьком. Чоловік має трьох синів, але мріє стати батьком для донечки.

Григорій Решетнік зумів не лише побудувати успішну кар’єру на українському телебаченні, а й стати зразковим сім’янином.  Телеведучий знаходиться у шлюбі з жінкою на ім’я Христина вже 13 років. Саме вона зробила Григорія багатодітним батьком, подарувавши трьох спадкоємців: 10-річного Івана, 6-річного Дмитра і 3-річного Олександра.

Григорій та Христина Решетник мають трьох синів
Григорій та Христина Решетник мають трьох синів

Григорій і Христина не приховують, що хоча і люблять своїх синів та вони завжди мріяли про донечку і свою мрію вони не збираються полишати. Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Григорій Решетнік, відповідаючи на питання підписників, зізнався, що вони з дружиною планують ще одну вагітність. Своїм синам подружжя пообіцяли сестричку після перемоги України та зараз Григорій вже розглядає й інший варіант і думає не зволікати з поповненням.

Ми дуже хочемо! Хлопці просять вже, але домовилися з ними, що після перемоги. Хоча можливо спочатку донечка, а потім і перемога.

, – заявив Григорій Решетнік.

Григорій Решетнік зізнався, що скоро вчетверте стане татом
Григорій Решетнік зізнався, що скоро вчетверте стане татом

Варто відзначити, що дружина телеведучого Христина Решетнік неодноразово зізнавалася, що відчуває в собі покликання бути мамою і дуже хоче народити ще одну дитину.

До слова, ще у 2022 році сім’я Решетників в інтерв’ю говорили, що задумуються над тим, аби усиновити дитину, яка стала сиротою через війну. Та за майже 2 роки вони цього так і не зробили. У недавньому інтерв’ю Славі Дьоміну Христина розповіла, чому так сталося. Так, жінка зізналася, що на той момент, коли вони робили заяву про бажання всиновити дитину, вони були під враженнями після відвідування дитячого будинку. Та добре обдумавши і зваживши всі за та проти, вони все ж вирішили, що не готові на цей крок. Жінка зізнається, що вони не готові стикатися з важким процесом усиновлення та бюрократією. Також, за словами Христини, вони не впевнені, що можуть фінансово потягнути усиновлену дитину.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.