Андрій Мацевко тричі виходив на сцену “Х-фактора”: тепер зіркою талант-шоу цікавиться поліція, і ось за що

Андрій Мацевко частенько намагався взяти штурмом "Х-фактор" та інші талант-шоу. Далі етапу відбору ніколи не проходив, натомість веселив публіку. Чоловік і зараз не перестає епатувати.

Виступи Андрія Мацевка на “Х-факторі” доводили суддів та глядачів до сліз. Але не через чуттєвість, атому, що викликали напади реготу. Молодик не попадав у ноти, співаючи, зате поводився доволі зухвало, тому й запам’ятався загалу.

Тепер час від часу ім’я неординарного чоловіка знову з’являється у пресі, але переважно у кримінальних зведеннях. У 2015 році стало відомо, що Мацевко встряв у гучний скандал. Чоловік познайомився з 14-річним лучанином у мережі й запросив підлітка на побачення.

Андрій Мацевко прославився у кримінальній хроніці

Та замість того, щоб спілкуватися з дитиною, Андрію довелося побачитися з учасниками руху “Анти-Педофілія-Луцьк”. У поліції, куди втрапив горе-артист, складу злочину не виявили. Затриманий пояснив, що не мав нічого лихого на меті, то його й відпустили.

У 2021-му знаменитість “Х-фактору” хотів безплатно проїхатися в метро. Та от біда – пред’явив пенсійне посвідчення-підробку. І знову скандал. Останнім часом Мацевка бачили на вулицях Івано-Франківська з мітлою в руках. Він старанно відчищав ділянку вулиці від сміття.

Андрій Мацевко прославився у кримінальній хроніці

Час від часу зірку СТБ згадують і запрошують виступити на корпоративі. Хтось проспонсорував випуск кліпу “Ровер їде”. То він зібрав понад мільйон переглядів на Ютубі.

Днями спливла стара справа з підробкою документів. Виявляється, Мацевко весь цей час перебував у розшуку. Київські поліцейські на нього ніяк не могли вийти, а в поле зору івано-франківських 38-річний чоловік таки втрапив.

Побачивши людей у формі, Андрій хотів накивати п’ятами. Це видалося копам підозрілим. Вони його наздогнали і доправили до відділку. Дуже здивувалися, коли впізнали зірку талант-шоу.

Мацевко підтвердив: про те, що посвідчення, яке пред’явив у метрополітені, фальшиве, знав. Його підробив товариш. Тож тепер очікуватимете на справедливе покарання.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.