Наталія Могилевська розповіла, як швидко адаптувалася до материнства: “На початку було важко”

Наталія Могилевська вже протягом двох років являється мамою прийомних доньок. Співачка зізнається, що вона не відразу стала ідеальною мамою для дівчат.

У новорічну ніч українська співачка Наталія Могилевська вразила публіку зізнанням про те, що вона являється мамою. Виявляється, артистка удочерила двох дівчат віком 2 і 10 років ще два роки назад і весь цей час приховувала це. Навіть після того, як Могилевська розповіла про свій новий статус, співачка не виводить доньок на публіку і мало про них розповідає в інтерв’ю. А ось про свої методи виховання та власні переживання Могилевська ділиться.

Наталя Могилевська натрапила на хейт після усиновлення 2-х дітей
Наталія Могилевська розповіла, як швидко адаптувалася до материнства

Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі співачка відповіла на питання своїх підписників і розповіла, як швидко вона адаптувалася до материнства. Так, співачка зізналася, що спочатку їй було важко та все налагодилося тоді, коли діти відчули, що вони у безпеці і їм нічого не загрожує.

На початку було важко, але я вчилась, знаходила контакт і терпіння.

, – розповіла Могилевська.

Наталія Могилевська розповіла, як швидко адаптувалася до материнства
Наталія Могилевська розповіла, як швидко адаптувалася до материнства

Також співачка прокоментувала те, що деякі люди її звинувачують у хайпі на фоні удочеріння, що це начебто піар-хід. Наталія зізнається, що їй дуже дивно чути подібні звинувачення, як мінімум через те, що вона 2 роки приховувала факт того, що стала мамою прийомних дітей. Також жінка пригадала той час, коли вирішила змінити все своє життя. 10 років назад співачка майже зупинила свою кар’єру, почала їздити в Індію, практикувати медитації та переосмислювати своє життя.

Наталія Могилевська розповіла, як швидко адаптувалася до материнства
Наталія Могилевська розповіла, як швидко адаптувалася до материнства

До слова, Наталія Могилевська ніколи не приховула, що жалкує про те, що в молоді роки не народила дитину. За словами співачки, якийсь час вона ставила кар’єру на перший план, а коли готова була стати мамою, то поряд не було підходящого чоловіка. Та пізніше жінка усвідомила, що якщо вона щиро захоче стати мамою, то вона знайде спосіб це втілити у життя.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.