Любовний трикутник Володимира Дантеса: друг замутив роман з його колишньою дружиною, яку вже одружив на собі

Відомий український артист і шоумен Володимир Дантес раніше перебував у шлюбі з Надією Дорофєєвою. Що відомо про їхнє особисте життя після розлучення?

Володимир Дантес, відомий український артист і шоумен, активно займається професійною діяльністю та часто тішить шанувальників творчими подробицями. Втім, про своє особисте життя знаменитість розповідає не так часто, як фанати цікавляться цим. Хай там як, але у життя знаменитості за останні декілька років сталось багато цікавого. Так, наприклад, колишня дружина артиста встигла вийти заміж за його найкращого друга. Розповідаємо деталі.

Дантес про шлюб Дорофєєвої

Дантес і Дорофєєва перебували у шлюбі 7 років, але навесні 2022 року зіркова пара повідомила про своє розлучення. Шанувальники довго намагались зрозуміти, що стало причиною розриву, аж допоки не з’ясувалось, що відома українська співачка почала роман із найкращим другом свого колишнього чоловіка Михайлом Кацуріном.

Що відомо про ставлення Володимира Дантеса до шлюбу Наді Дорофєєвої з Михайлом Кацуріним
Що відомо про ставлення Володимира Дантеса до шлюбу Наді Дорофєєвої з Михайлом Кацуріним

Восени позаминулого року Володимир Дантес у випуску шоу “ЖВЛ” розповідав про своє ставлення до стосунків своєї колишньої дружини та колись кращого друга. За словами артиста, він не може мати нічого проти, але йому не подобається, що важливі для нього люди приховували від нього почуття, які між ними виникли. Ба більше, додав знаменитість, йому самому цікаво, як та коли все між Дорофєєвою та Кацуріним закрутилось. Щоправда, сам Дантес запитувати бажання не має – він чекає на історію від новоспеченого подружжя.

Що відомо про ставлення Володимира Дантеса до шлюбу Наді Дорофєєвої з Михайлом Кацуріним
Що відомо про ставлення Володимира Дантеса до шлюбу Наді Дорофєєвої з Михайлом Кацуріним

До слова про весілля, на початку червня 2023 року Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін у таємниці від усіх одружились. Знаменитості влаштували важливий захід під Києвом, а на весілля запросили чимало друзів і колег. Лише через декілька місяців стало відомо, що знаменитості офіційно стали чоловіком і  дружиною – вони довго ховали цей факт від публіки.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.