Родичі розповіли про останні дні життя Віталія Білоножка: артист 5 років поспіль не співав, бо хворів

Смерть Віталія Білоножка стала несподіванкою для прихильників таланту співака. Натомість цим сумним подіям передували 5 років усамітнення в стінах будинку та відмова від концертів.

Віталій Білоножко помер у лікарні. В 70-річного артиста зупинилося серце. Поховали народного артиста на байковому кладовищі. Композитор Олександр Злотник, близький друг та кум родини Білоножків сповістив, що Віталій Васильович ще влітку категорично відмовився від лікування.

Востаннє пан Віталій з дружиною Світланою дали спільне інтерв’ю 5 років тому, стверджує блогер Ростислав Калацинський. Тоді запросили ведучу Надію Матвєєву на власне обійстя. Показали, як живуть і чим харчуються.

Віталій Білоножко 5 років не виходив із дому

Відтоді чоловік закрився у межах власної фазенди й не бажав виходити на люди. Як Світлана не вмовляла, ні за що не погоджувався виходити на сцену. Онук, якого назвали на честь видатного дідуся, розповів, що спілкувався з родичем востаннє на Новий рік. Віталій-молодший кудись поспішав, тому перепинив дідуся, сказавши, що побалакають іншим разом. Той лише зазначив на прощання:

“Віталію, не спокушуй долю!”

Та більше їм розмовляти не довелося. Онук успадкував не лише ім’я від видатного родича, але й голос. Та обрав для себе не кар’єру співака, а вирішив стати айтішником.

Ольга Сумська зробила припущення, що артист так рано пішов із життя через непотрібність. Та онук розповів, що Білоножко страшенно налякався корони, тому й старався не виходити у світ. Коли дружина поверталася з концерту, зустрічав її у масці.

Віталій Білоножко 5 років не виходив із дому

Кум Олександр Злотник відзначив, що востаннє Віталій виходив на сцену у 2019-му. Коли почалася пандемія, свідомо відмовився виходити на люди. А повномасштабне вторгнення росіян узагалі підкосило чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.