Любовний трикутник Олега Винника: замутив роман з вокалісткою, яку всі знають, але насправді її звуть не так

Відомий український співак Олег Винник ретельно приховує подробиці особистого життя. Розповідаємо, що відомо про його шлюб та обраницю, яку він не називає публічно.

Олег Винник, відомий український співак, почав кар’єру та завоював популярність багато років тому. Хоча сьогодні знаменитість не так активно тішить шанувальників новими піснями та власною творчістю, всі й до нині продовжують цікавитись подробицями особистого життя артиста. Так, наприклад, однією з найобговорюваніших тем залишається ім’я дружини зірки вітчизняної естради. Винник ретельно приховує свою обраницю, але від фанів неможливо приховати настільки важливих деталей.

Особисте життя Винника

Знаменитий український співак користується неабиякою популярністю. Шанувальники та шанувальниці обожнюють його за неперевершений талант, ніжні та ліричні пісні, красивий голос і безумовну харизму. Артисти, які викликають такий резонанс серед представниць жіночої статі, рідко зізнаються, що насправді їхні серця зайняті. Так само вирішив вчинити і Винник – він ніколи не розповідав про те, хто стала його дружиною.

Що відомо про особисте життя та дружину відомого українського співака Олега Винника

Багато років знаменитий український співак навмисно плутав своїх шанувальників. З чуток чи не всім було відомо, що артист одружився зі своєю бек-вокалісткою Таюне. А ось односельці Олега Винника настоювали на тому, що він дуже давно пов’язав своє життя з дівчиною, на ім’я Таїсія Сватко. Так, за словами мешканців села, в якому народився та виріс артист, вони зіграли весілля на два селища та відтоді живуть душа в душу.

Що відомо про особисте життя та дружину відомого українського співака Олега Винника

Коли журналісти почали розбиратись у цій темі докладніше, з’ясувалось, що чутки та односельці говорять про одну й ту саму людину. Таїсія Сватко, з якою відомий український музикант Олег Винник зіграв весілля ще в юності, це Таюне – бек-вокалістка артиста. Так, зіркове подружжя разом навчалось, а пізніше почало будувати спільну творчу кар’єру. Ось такий кумедний любовний трикутник трапився з артистом.