Валерій Меладзе повідомив про смерть близької людини: все настільки серйозно, що довелось скасувати концерти

Валерій Меладзе повідомив про смерть близької людини та поділився цією сумною звісткою зі своєю публікою. Організатори концертів перенесли виступи співака.

Відомий співак Валерій Меладзе повідомив про втрату близької людини та поділився цією сумною звісткою зі своїми прихильниками в Instagram.

Організатори концертів артиста опублікували відеозвернення, адресоване тим, хто придбавав квитки на заплановані виступи Валерія Меладзе. У зазначеному відеоролику співак звернувся до своєї публіки, оголосивши про перенесення концертів у зв’язку з болючою втратою.

Виконавець вирішив розповісти про ситуацію особисто, записавши короткий ролик для фоловерів. У ньому він зазначив, що через втрату близької людини він вимушений перенести всі заплановані виступи. Також артист попросив публіку поставитись до цієї ситуації з розумінням.

Під відеороликом розміщений графік перенесених концертів, а також слова підтримки від організаторів, які виразили співчуття Валерію Меладзе та його сім’ї. Для фанатів зазначено, що квитки залишаться дійсними на нові дати, щоб усі мали можливість відвідати виступи артиста.

До слова, у відеоролику чоловік не розголошував ім’я людини, яка померла. Однак у коментарях шанувальники приносять щирі співчуття і пригадують 90-річного батька артиста. Раніше ЗМІ сповіщали, що тато Валерія знаходиться в лікарні у важкому стані, а причиною є ускладнення, які виникли після перенесеного коронавірусу.

Валерій Меладзе звернувся до публіки та повідомив про втрату близької людини
Валерій Меладзе звернувся до публіки та повідомив про втрату близької людини

Нагадаємо, що під час повномасштабного вторгнення росії в Україну шляхи відомих братів Меладзе розійшлися, і наразі Костянтин проживає в Іспанії. До слова, на початку російської агресії Валерій Меладзе виступив за припинення війни, але згодом почав замовчувати. Проте його старший брат вибрав позицію “мовчати” ще на початку війни.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.