Молода дружина Остапчука Полтавська розповіла, на кого зареєструвала салон, який відкрила за гроші чоловіка

23-річна дружина телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Катя Полтавська відкрила власний салон масажу та лазерної епіляції в Києві і розповіла, на кого зареєструвала бізнес.

Катя Полтавська – третя дружина відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука. Дівчині 23 роки і за освітою вона журналістка. Та ось по професії Катя не працює. Після початку відносин з Остапчуком Катя весь час знаходилась на утриманні зіркового чоловіка. Та нещодавно Полтавська відкрила власний салон у Києві, який спеціалізується на послугах масажу та лазерної епіляції. Катя зізналася, що їй хотілося чимось зайнятися, почати працювати. Та от працювати на когось дівчина на планувала, тому і відкрила власний салон на гроші свого чоловіка.

У своєму Інстаграм-блозі  Катя, відповідаючи на питання підписників, розповіла, що бізнес вона відкрила на себе, оформивши ФОП на своє ім’я.

Полтавська розповіла, на кого зареєструвала салон, який відкрила за гроші Остапчука
Полтавська розповіла, на кого зареєструвала салон, який відкрила за гроші Остапчука

Варто відзначити, що Катя Полтавська досить далекоглядна і не дарма оформила бізнес саме на себе. Як відомо, розлучаючись зі своїми двома попередніми дружинами, Володимир Остапчук не вирізнявся порядністю. Так, чоловік досі не поділив будинок, який нажив у спільному шлюбі з колишньою дружиною Христиною Горняк. Чоловік продовжує робити там ремонт і вважає себе власником майна, ігноруючи те, що половина будинку належить його колишній.

Христина Горняк зізнається, що наразі не подала до суду, щоб відсудити свою законну частину майна, нажиту у шлюбі з Остапчуком. Жінка сподівається, що вони ще зможуть все вирішити мирним шляхом. Та за словами самої Христини, наразі шоумен її повністю ігнорує і не піднімає питання розподілу майна.

Нагадаємо, Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучилися у жовтні 2023 року через 1,5 роки після укладання шлюбу. Майже відразу стало відомо, що шоумен має нові відносини з молодшою на 16 років Катериною Полтавською.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.