Дружина ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка розповіла правду про їхній шлюб: “Доходило до розлучення”

Зіркове подружжя Григорія та Христину Решетніків називають зразковою родиною українського шоу-бізнесу. Чи так це насправді, читайте далі в матеріалі.

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік зміг не лише побудувати успішну кар’єру на телебаченні, а й створити міцну сім’ю. Чоловік вже 13 років одружений з жінкою на ім’я Христина, яка тричі зробила його батьком. Так, подружжя мають трьох синів: 10-річного Івана, 6-річного Дмитра і 3-річного Олександра. На цьому багатодітна родина зупинятися не збираються. Зіркове подружжя Григорій та Христина мріють ще й про донечку і планують у недалекому майбутньому четверту вагітність.

Дружина Решетніка вперше розповіла про проблеми в їхньому шлюбі

Зі сторони сім’я Решетніків виглядає зразковою. Григорій – голова сім’ї, який фінансово утримує родину, любить та поважає свою дружину і проводить багато часу з дітьми. Христина – любляча дружина, яка повністю взяла на себе побут та основні обов’язки з виховання дітей. Та навіть у цієї зразкової родини є проблеми.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі, відповідаючи на питання підписників, Христина Решетнік зізналася, що її шлюб переживав складні часи. При цьому жінка запевняє, що ніколи не думала про розлучення.

Сварились, мирились, переживали кризи, але, щоб прям до розлучення доходило – такого не було

, – зізналася Христина.

Дружина Решетніка вперше розповіла про проблеми в їхньому шлюбі
Дружина Решетніка вперше розповіла про проблеми в їхньому шлюбі

До слова, нещодавно в інтерв’ю Славі Дьоміну Григорій Решетнік зізнався, що навіть думати боїться про розлучення з дружиною. Шоумен запевняє, що вважає, що в нього ідеальна жінка, з ідеальним набором особистих якостей, яку він не хоче ніколи втратити. При цьому Григорій допускає, що саме Христина рано, чи пізно може захотіти розлучення.

Звичайно, ми дорослі люди. Ростуть діти. Христина Дмитрівна, як я кажу, скаже мені допобачення-телебачення

, – сказав Решетнік.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.