Оля Полякова розповіла, чому не готова розлучитися з 60-річним чоловіком Буряковським: “Не хочу ділити дім”

Співачка Оля Полякова не приховує, що її шлюб з Вадимом Буряковським важко назвати зразковим. Та артистка запевняє, що не розлучиться з чоловіком, щоб не трапилось.

Співачка Оля Полякова в шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським майже 20 років. Колись молода співачка відбила заможного бізнесмена в іншої жінки. Заради Полякової Буряковський покинув свою законну дружину. Згодом Оля завагітніла і, побачивши на смужки та тесті, вони вирішили узаконити свої стосунки.

Варто відзначити, що Вадим Буряковський – абсолютно не публічна особистість. За 20 років шлюбу з зіркою, він жодного разу не ходив з нею на світські заходи і не давав інтерв’ю. Та от сама Полякова любить розказати публіці про свого чоловіка і їхні стосунки.

Оля Полякова розповіла, чому не готова розлучитися з 60-річним чоловіком Буряковським

Так, у Ютуб-шоу “Дорослі дівчата” Оля Полякова неодноразово розповідала пікантні подробиці свого особистого життя і розкривала секрети стосунків з чоловіком. За словами співачки, їхній шлюб з Буряковським далекий від ідеалу. Вони не сходяться по темпераменту та способу життя. Полякова не приховує, що вже кілька років спить зі своїм чоловіком в окремих кімнатах, так їм зараз зручніше.

За словами Олі, під час сварок з чоловіком інколи випливає тема розлучення. Та співачка хоч і може зопалу сказати, що покине Вадима, та насправді ніколи на це не наважиться. Полякова зізнається, що не хоче ділити майно, яке було нажите за 20 років шлюбу.

Не хочу ділити свій дім.

, – зізналася Полякова.

Як виглядають чоловік та діти Олі Полякової

Звісно, спільне майно – не єдина причина, чому Полякова продовує жити з чоловіком. Співачка зізнається, що з Вадимом вона відчуває себе у абсолютній безпеці і вона завжди може на нього покластися.

Я завжди відчувала опору. Це те, що він мені дав, і те, від чого я ніколи не зможу відмовитись

, – зізналася Полякова.