Притягують до себе найгірших чоловіків: Лілія Реус, Христина Горняк, Соня Морозюк, Аліна Гросу та інші

Лілія Реус, Христина Горняк, Соня Морозюк, Аліна Гросу та Юлія Леус не з чуток знають, як мати відносини з негідними чоловіками. Більшість із них вийшли заміж за таких чоловіків.

Нерідко жінки роблять неправильний вибір і будують стосунки з негідними чоловіками. Серед відомих та популярних жінок України не мало тих, хто обпікся такими відносинами.

Лілія Реус

У Налчаджиоглу нова дівчина
Притягують до себе найгірших чоловіків: Лілія Реус

Лілія Реус – друга дружина відомого українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу. Колись Мурат зраджував своїй першій дружині Ані Лорак, через що вони розлучилися у 2019 році. По відношенню до Лілії Мурат не змінився. Налчаджиоглу і Реус розлучилися через 4 місяці після весілля, а вже через місяць після цього, чоловік представив публіці свою нову пасію, яку назвав коханням всього його життя.

Христина Горняк

Горняк про другий шлюб з Остапчуком
Притягують до себе найгірших чоловіків: Христина Горняк

Христина Горняк – друга дружина українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука. Колись заради неї він покинув свою першу дружину Олену Войченко. З Горняк він поступив так само, як зі своєю першою дружиною. Через 1,5 роки після весілля Остапчук покинув Горняк і почав відносини з молодшою на 16 років дівчиною.

Соня Морозюк

Притягують до себе найгірших чоловіків: Соня Морозюк
Притягують до себе найгірших чоловіків: Соня Морозюк

Українська художниця Соня Морозюк нещодавно оголосила про розірвання відносин зі своїм нареченим Романом Гринкевичом, батька якого звинувачують у державній зраді та розкраданні коштів. Дівчина заявила, що не буде мати стосунків з людиною, яка зрадила Україну.

Аліна Гросу

Що стало з наймолодшою співачкою України Аліною Гросу, якій розбили серце
Притягують до себе найгірших чоловіків: Аліна Гросу

Українська співачка Аліна Гросу мріяла про щасливу сім’ю і досить рано вийшла заміж. Та виявилось, що її чоловік Олександр Комков був звичайним альфонсов. Він покинув Аліну через кілька місяців після весілля, заявивши, що знайшов багатшу жінку.

Юлія Леус

Андрій Джеджула та Юлія Леус
Притягують до себе найгірших чоловіків: Юлія Леус

Юлія Леус – друга дружина українського шоумена Андрія Джеджули. Жінка покинула його, будучи вагітною, адже шоумен проявляв до неї, як фізичне, так і моральне насилля. Судові процеси між експодружжям досі тривають.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.