Віталій Кличко тепер пасе задніх: Олександр Усик став батьком вчетверте і обігнав мера-боксера (ФОТО)

Слава Дьомін поділився радісною подією в житті українського боксера Олександра Усика та його дружини Катерини. Ведучий повідомив, що пара стала батьками вчетверте.

Український боксер Олександр Усик став щасливим татом вчетверте. Про цю подію в сім’ї спортсмена розповів відомий ведучий Слава Дьомін, який поділився цією радісною новиною зі своїми глядачами на YouTube-каналі “Слава Дьомін” та у своєму Instagram-профілі.

Дьомін оголосив, що в Олександра Усика та його дружини Катерини народилась донька, яку назвали Марією. Він додав, що маленька Марія народилась в одному з київських пологових будинків.

Дружина Олександра поділилася деталями щодо ваги та зросту новонародженої у своєму Instagram-акаунті. Катерина показала фото бирки з клініки та висловила подяку за привітання.

Олександр Усик став батьком вчетверте і обігнав мера-боксера
Олександр Усик став батьком вчетверте і обігнав мера-боксера

До слова, відоме подружжя вже виховує трьох спільних дітей: 13-річну Єлизавету, 10-річного Кирила та 8-річного Михайла. У вересні 2023 року пара відзначила 14-ту річницю свого кохання, а ще раніше, у вересні 2022 року, Олександр Усик зізнався, що мріє про п’ятьох дітей.

Слава Дьомін також розповів, що двоє синів Олександра зараз перебувають з бабусею за кордоном, а донька разом з мамою живе у Києві.

Прихильники боксера привітали його та його кохану дружину з цією новиною та побажали щастя та здоров’я маленькій дівчинці.

  • “Вітаємо, нехай росте здоровенька”.
  • “Народження діток завжди радість! Радості, миру, здоров’я”.
  • “Мабуть, найприємніша новина сьогодні. Вітаю”.
  • “Гарне ім’я для дівчинки. Здоров’я та щасливої долі Вашій родині”.
  • “Чудова новина”.

Нагадаємо, що Олександр готується до вирішального поєдинку за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Його поєдинок із Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії. На сьогодні Олександр є чемпіоном світу за версіями WBO, WBA та IBF.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.