“Проміняв друга і однодумця на Дорофєєву”: реакція публіки на розлучення Кацуріна, яке вплинуло і на Дантеса

Серед шанувальників вже не перший рік не вщухають обговорення навколо гучного розлучення ресторатора Михайла Кацуріна та його нової обраниці – Наді Дорофєєвої. Невже знаменитості таки помилилися?

Вже другий рік поспіль не вщухають обговорення навколо розлучення двох зіркових пар, відомих рестораторів Міші та Даші Кацуріних, а також їх друзів, співачки Наді Дорофєєвої та Дантеса. Прихильники й досі розчулені такими новинами та не припиняють дискусії стосовно рішення зірок.

Фанати розчулені розлученням Дантеса та Дорофєєвої

Міша та Даша за роки сімейного життя відкрили не один спільний бізнес, а саме ресторани із зарубіжною кухнею. Колишнє подружжя разом подорожували світом і привозили іноземних шефів в Україну. Їхні заклади представляють східну кухню, привносячи в київський гастрономічний світ нові смаки та враження.

Міша Кацурін відомий як молодий гастрономічний ентузіаст, завжди прагнув дарувати своїм гостям нові враження та незабутні смаки. А спільно з Дашею вони створили чарівні заклади, де кожен може насолодитися витонченими стравами східної кухні та неперевершеним обслуговуванням.

Міша Кацурін проміняв дружину-однодумця на Дорофєєву

Влітку 2022 року яскраве подружжя рестораторів повідомило про своє розлучення, чим викликало розчарування прихильників. На ютуб-каналі “FEDORIV VLOG” Даша та Михайло, коли були ще разом, розповідали подробиці щодо відкриття одного з ресторанів. Шанувальники й досі пишуть коментарі стосовно розриву стосунків пари.

“Проміняв такого друга та однодумця на Дорофєєву. Дантес допоміг їй стати тим, хто є підтримкою і любов’ю, дружина Кацуріна допомогла йому. Не факт, що такі люди взагалі можуть ужитися з подібним собі, якщо звикли більше брати. Хорошими були сім’ї”, – написав глядач.

Міша Кацурін проміняв дружину-однодумця на Дорофєєву

Проте колишнє подружжя довго не сумували на одинці. Через рік Міша Кацурін одружився з попспівачкою Надею Дорофєєвою, а Даша завела роман з колишнім чоловіком артистки – Володимиром Дантесом.

Володимир Дантес замилував кадрами з Дашею Кацуріною

Варто зазначити, що вибір нової партнерки, Дорофєєвої, викликало багато питань та обговорення серед фанатів. Ця молода та талановита артистка вже здобула популярність у світі шоу-бізнесу. Чи можливо, що Міша бачить у ній нові перспективи та ідеї?