Пилосос, ювелірні прикраси, автомобілі і навіть літак. Які найдорожчі подарунки отримували українські зірки?

 Всім жінкам завжди приємно отримувати подарунки від коханих чоловіків. В День Закоханих згадаємо найдорожчі сюрпризи, якими задарювали українських зірок.

Звичайно, здивувати відому та популярну людину досить важко. Але другі половинки йдуть на неможливі речі і все заради посмішки коханої.

Гайтана

Гайтана

Підписникам зірки було дивно почути, що найбільше Гайтана була задоволена подарованим роботом-пилососом. Звичайно, каблучки з діамантами приносять задоволення. Але побутова техніка, про яку мрієш пару років – це пряме попадання в серце. Звісно, лише кохана людина може знати такі потаємні бажання.

Камалія

Камалія

Українська співачка вже багато років перебуває в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Здивувати таку красуню практично неможливо. У неї є абсолютно все, про що може тільки мріяти жінка. Але чоловік все ж знайшов вихід. Захур презентував своїх коханій дружині справжній літак. До речі, подарунок був не на день народження Камалії й навіть не на День Святого Валентина. Мохаммад просто вирішив зробити співачці приємність.

Юла (дружина Анатолія Анатоліча)

Юла та Анатолій Анатоліч

Блогер та ведучий Анатолій Анатоліч показує своє особисте життя і ділиться з підписниками самими інтимними подробицями. Саме з його інстаграм сторінки всім відомо, що любить дарувати шоумен дружині. Декілька років тому, саме в День Закоханих, він презентував Юлі Porsche Cayenne. А щоб кохану було видно на дорозі, потурбувався про красивий жовтий колір автівки. А ось під час третьої вагітності, як вдячність, подарував ще один позашляховик, вартістю майже 4 мільйони гривень.

Юлія Саніна

Юлія Саніна

Вокалістка гурту “The Hardkiss” щаслива мама та дружина. На 10 річницю весілля, що була у 2021 році, Валерій Бебко, чоловік Саніної, подарував неймовірно красиву прикрасу від ювелірного дому Tiffany. Ціна подарунка залишається таємницею.

Дарія Квіткова

Дарія Квіткова

Переможниця проєкту “Холостяк” Дарія Квіткова була просто таки обдарована сюрпризами від Нікіти Добриніна. Саме за час подружнього життя блогерка отримала автомобіль, який вартує близько 2 мільйони гривень. Ведучий Добринін так віддячив коханій за те, що вона носить під серцем їх сина. Звичайно, після розлучення автівку Дарія продала, і отримала непогані кошти для майбутніх витрат.