У талановитої людини навіть кури талановиті: Полякова похвалилася яйцями з 2 жовтками, які несуть її квочки

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про власне господарство. Знаменитість зізналась, що її кури несуть особливі яйця, що кращі за магазинні у багато разів.

Оля Полякова, відома українська співачка, крім основної кар’єри, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми шанувальниками та підписниками свіжими кадрами, подробицями зі свого життя та розповідями про те, що цікавить користувачів мережі. Так, наприклад, нещодавно зірка розповіла про своє господарство та зізналась, що її кури несуть особливі яйця.

Господарство Олі Полякової

На особистій сторінці відомої української співачки Олі Полякової в соціальній мережі Інстаграм з’явилось нове відео, на якому вона показала, як готувати фірмові равіолі за її особистим рецептом. Протягом відео знаменитість розповідала про чимало цікавих речей. Зокрема, зірка української сцени поділилась, що в неї є власне невеличке господарство, в якому вона тримає навіть курей.

Співачка Оля Полякова розповіла про своє господарство і зізналась, що її кури несуть особливі яйця

Знаменита артистка поділилась, що вона воліє куштувати домашні яйця, а не купувати їх у магазині. Оля Полякова також розповіла, що кури в її курятнику навчились нести особливі яйця завдяки правильному догляду за ними. Ба більше, співачка продемонструвала в рамках відео, як виглядають ті самі яйця – в них одразу по два жовтки.

Співачка Оля Полякова розповіла про своє господарство і зізналась, що її кури несуть особливі яйця

Варто нагадати, що відома українська співачка Оля Полякова завжди відрізнялась особливою хазяйновитістю та любов’ю утримувати власне господарство. Так, наприклад, після народження доньки зірка завела власну козячу ферму, адже хотіла, аби її дитина куштувала лише натуральні продукти. Тепер в Олі Полякової набагато менше господарського клопоту, але обійтись зовсім без нього вона не може.