(Фото) Як виглядає мама Олі Полякової: раритетне фото

Це зворушливе та емоційне фото - дочка і мама! Оля Полякова завжди тепло відгукувалася про свою маму.

Як ставляться в наш час діти до своїх батьків? Особливо дорослі діти – представники шоу-бізнесу? Так, по-різному, в залежності від виховання.

У Олі Полякової тато служив дипломатом, а мама лікар-педіатр.
Зараз мамі Олі Полякової 63 роки. Однак по ній не скажеш, що їй стільки – максимум вона виглядає на 50.

Вона регулярно робить процедури по омолодженню, доглядає за собою за допомогою косметики та веде здоровий спосіб життя. Але найголовніше у неї позитивні емоції – це важливо, щоб відмінно виглядати у свої роки.

Оля Полякова на своїй сторінці в інстаграм розмістила фото мами та написала, щоб все цінували своїх мам, дзвонили їм і розмовляли з ними якомога частіше. Поки вони поруч. З першого погляду на фотографію можна сказати, що мама і дочка схожі.

Оля Полякова з мамою

Це зворушливе та емоційне фото – дочка і мама!
Оля Полякова завжди тепло відгукувалася про свою маму. Коли у мами було день народження, співачка зізналася, що її мама головний її натхненник. Як розповіла сама Оля Полякова, коли вона дивиться на свою маму, то робить висновок: “віку не існує, вірніше існує тільки молодий і спраглий повноти життя!”.
Оля Полякова з захопленням і подивом спостерігає за мамою. Адже вона їй показує як потрібно жити в будь-якому віці. Необхідно цікавитися навколишнім світом, завжди бути в курсі подій і емоційно на них реагувати. Потрібно не замикатися з віком в собі у своїй квартирі, а дивитися на світ відкритими очима. Як констатувала Оля Полякова: “Я не боюся дорослішати дивлячись на тебе, бо в 60 життя триває !!!”

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.