Розчулила своїх прихильників: Ольга Фреймут привітала старшу доньку з 18-річчям і показала архівне фото

Ольга Фреймут привітала старшу доньку з 18-річчям і показала рідкісну фотографію з іменинницею. До привітань приєдналися прихильники телеведучої.

Українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала зворушливий пост на сторінці в Instagram. Знаменитість привітала свою доньку з днем народження і показала рідкісний спільний знімок.

Сьогодні, 17 лютого, старшій дочці відомої ведучої виповнюється 18 років. Зі святом іменинницю привітала її зіркова мама, побажавши щастя. У своєму дописі вона додала архівне фото, на якому Злата ще маленька. Також ведуча публічно висловила свої материнські почуття, зазначивши, що щаслива бути мамою своєї доньки.

“Донечка, я так люблю бути твоєю мамою. Будь щасливою, моя дівчинка”, – підписала Ольга.

В коментарях під публікацією шанувальники зірки висловили теплі слова та привітали іменинницю:

  • “Ви така гарна й елегантна. А донечку з Днем народження”.
  • “Донечка дуже схожа на вас. Гарна як і мама”.
  • “Від щирого серця її з днем народження”.
Ольга Фреймут привітала старшу доньку з 18-річчям
Ольга Фреймут привітала старшу доньку з 18-річчям

Нагадаємо, що Злата Мітчелл є старшою дитиною Ольги Фреймут. Батько дівчини — бізнесмен Ніл Мітчелл. Вона відома публіці своїми сміливими та яскравими образами, які часто демонструє у соцмережах. Судячи з фотоблогу, Злата веде активний спосіб життя, регулярно подорожує по світу, займається танцями та викладає хореографію. Час від часу відвідує Україну.

До слова, раніше донька телеведучої поділилась, що ще не вирішила остаточно, де буде жити в майбутньому, але не планує залишатися в одному місці. Проте найбільше їй подобається Каліфорнія.

Ольга Фреймут привітала старшу доньку з 18-річчям
Ольга Фреймут привітала старшу доньку з 18-річчям

Також відомо, що у Мітчелл є коханий на ім’я Оскар. Іноді вона публікує фотографії з хлопцем у своєму Instagram, але подробиці романтичного життя залишає в таємниці. Зіркова мама вже знайома з Оскаром, а на одному з інтерв’ю поділилась, що вважає його гідною парою для Злати.

“У Злати прекрасний бойфренд. Я дуже люблю Оскара”, – розповіла ведуча.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?